Spring naar bijdragen

Aya Nakamura met 'Djadja' op nummer 1 in DiXte 1000 van NPO FunX


de redactie

658 weergaven

De luisteraars van NPO FunX hebben gesproken: 'Djadja' van de Franse zangeres Aya Nakamura is de nummer 1 van de DiXte 1000. Deze nationale nummer 1-hit was voor het eerst in Nederland te horen bij FunX en wist andere populaire tracks als 'Verleden tijd' van Frenna & Lil Kleine (nummer 2) en 'Nightvision' van Broederliefde (nummer 3) achter zich te laten. Om dit te vieren komt Aya volgende week naar de FunX-studio voor een exclusieve showcase en interview in de show van Fernando Halman.
 

De DiXte 1000 is dé hitlijst met duizend dikke tracks die is samengesteld door de luisteraars van FunX. Van zaterdag 10 tot en met vrijdag 16 november stond FunX in het teken van de DiXte 1000. De kick-off was in de Escape in Amsterdam met optredens van o.a. Boef en ValsBezig. In Almere, Nijmegen, Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam was afgelopen week de FunX Speaker te vinden met pop-up party's en surprise acts. Bekijk de gehele lijst op www.funx.nl/dixte1000. Vorig jaar was 19% van de nummers in de DiXte 1000 afkomstig uit Nederland, dit jaar is dat bijna 24%.
 

Over NPO FunX
NPO FunX is een jongerenmerk dat met zijn muziekformat, nieuws, cultuur en aandacht voor maatschappelijke onderwerpen een impactvolle rol vervult in het dagelijks leven van stadsjongeren. De FunX-dj’s draaien een aantrekkelijke mix van R&B, latin, hiphop, dance en afrobeat, en praten de luisteraar dagelijks bij over de actualiteit en entertainment. Met FunX Talent is de zender een belangrijke kweekvijver voor nieuw Nederlands talent.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.