Spring naar bijdragen

Bram Krikke wint Zilveren RadioSter en Marconi Award voor Aanstormend


de redactie

1933 weergaven

SLAM! jock Bram Krikke is vanavond geëerd met een Zilveren RadioSter én de Marconi Award voor Aanstormend Talent. Hiermee is hij de eerste dj ooit die beide prijzen in éen jaar won. Het Nederlandse publiek verkoos hem tot beste mannelijke radiopresentator. Hij liet daarmee Edwin Evers en Wilfred Genee achter zich. Tijdens het jaarlijkse RadioRing Gala in Theater Gooiland in Hilversum werden de prijzen vanavond aan Bram uitgereikt.
 

Dat Bram Krikke zijn succes nu al weet te verzilveren bij zowel de vakjury als het grote publiek is ronduit bijzonder. “Wow, die had ik niet aan zien komen”, reageert een enthousiaste Bram Krikke. “Het is natuurlijk heel uniek dat iemand als ik, die eigenlijk net komt kijken in de radiowereld, deze prijzen wint. Ik heb veel respect voor radiocollega’s Edwin Evers en Wilfred Genee, dit is echt een enorme eer dat het publiek mij heeft gekozen tot de Beste Radioman van Nederland!”.


Anton van Lieshout, Station Director SLAM!; “Hij flikt het gewoon. Pas vijftien maanden op de radio en nu al de Zilveren RadioSter in de pocket. Super! Ook voor SLAM! de ultieme aanmoediging om talenten te blijven spotten en een plek op de Nederlandse radio te geven.”


Vier nominaties Gouden RadioRing Gala 
SLAM! had in totaal vier nominaties voor het jaarlijkse RadioRing Gala. Daarvan wist de zender er twee te verzilveren met Bram Krikke, die daarmee de man van de avond was. SLAM! was daarnaast ook kanshebber voor de Marconi Award voor ‘Beste Zender’. Ook was het programma Club Ondersteboven genomineerd voor de Gouden RadioRing.


Club Ondersteboven      
Bram Krikke presenteert samen met Tom van der Weerd Club Ondersteboven. Dit programma is iedere maandag tot en met donderdag van 19:00 tot 22:00 uur te beluisteren op SLAM! radio en vanaf 20:00 uur te zien via SLAM!TV. Sinds begin dit jaar zijn de presentatoren tijdens de uitzending ook live te volgen via YouTube. In het programma staat de driehoek tussen artiesten, luisteraars en de dj's van SLAM! centraal. Naast de lol en humor is er ook ruimte voor serieuzere zaken.


Afbeelding: Bram Krikke (foto SLAM!)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.