Spring naar bijdragen

Sublime lanceert 5 nieuwe digitale radiozenders


de redactie

840 weergaven

Sublime lanceert met ‘Sublime Vocal Jazz’, ‘Sublime Classic Jazz’, ‘Sublime Smooth’, ‘Sublime 500’, en ‘Sublime presents: Arrow Jazz FM’ vijf digitale radiozenders. Deze zijn vanaf nu non-stop te beluisteren via de website van Sublime en verschillende online radioportals. De komst van deze kanalen maakt onderdeel uit van een bredere digitale strategie om de - nu al sterke - digitale positie van de zender verder uit te bouwen.
 

Dit zijn de nieuwe digitale radiozenders van Sublime:

  • Sublime Vocal Jazz: Op deze digitale zender hoor je de grote zangers en zangeressen uit de jazz, van vroeger en nu. 
  • Sublime Classic Jazz: Deze digitale zender draait echte jazzklassiekers. Je hoort de beste nummers uit het rijke jazzverleden, met jazzhelden en -heldinnen als Miles Davis, John Coltrane, Billie Holiday en Sarah Vaughan.
  • Sublime Smooth: Hier hoor je een mix van smooth jazz, R&B en soul. Ideaal als je lekker relaxed onderuit op de bank wil hangen of een romantische avond gepland hebt.
  • Het beste uit de Sublime 500: Op dit themakanaal hoor je - in willekeurige volgorde - de laatste editie van de Sublime 500, op basis van de favoriete funk-, soul- en jazztracks van de luisteraars van Sublime.
  • Sublime presents: Arrow Jazz: Deze legendarische zender was ooit de basis van Sublime en is nu weer terug als digitale zender met een spicy cocktail van jazz, acid-jazz, lounge, soul, disco en latin.

 

Sebastiaan van Rijnsoever, Managing director van Sublime: “Zo’n 30% van onze 400.000 wekelijkse luisteraars bereiken we nu al via verschillende digitale kanalen. Hiermee heeft Sublime een unieke en ijzersterke positie in het bereiken van een high-enddoelgroep binnen het digitale radiolandschap. Deze positie gaan we in 2019 verder versterken en uitbreiden. Naast onze nieuwe themazenders lanceren we dit voorjaar een nieuwe mobiele app, zijn wij gestart met radio-on-demand (podcasts) en hebben we ons digitale Sublime-hoofdkanaal inmiddels gemigreerd naar Triton, een state-of-the-artaudioplatform, waarmee we onze adverteerders en partners een veel gerichter en meetbaarder bereik kunnen gaan bieden.”
 

De nieuwe online themazenders van Sublime beluister je op sublime.nl.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.