Spring naar bijdragen

Auteurs van dit blog

Verkiezingsdebat Provinciale Staten live bij Radio Rijnmond en samenwerkende omroepen 

de redactie

133 weergaven

Woensdag 13 maart organiseert RTV Lansingerland samen met RTV Rijnmond en 9 lokale omroepen het Provinciale Staten verkiezingsdebat Zuid-Holland 2019. De radio-uitzending start om 20.00 uur en zal live worden uitgezonden op Lansingerland FM, Radio Rijnmond en 9 andere lokale omroepen. Het debat zal worden gevoerd vanuit café ’t Pakhuys in Rotterdam-Delfshaven. 


Het debat wordt geleid door Nathalie van Suylekom van RTV Lansingerland en Ruud de Boer van Radio Rijnmond. 


Gasten 
De grote partijen nemen allemaal deel aan het debat en ook enkele kleine en specifieke provincie partijen schuiven aan. Ook commissaris van de Koning (provincie Zuid-Holland) Jaap Smit is aanwezig. 


Historische locatie 
Het debat wordt live uitgezonden vanuit Café 't Pakhuys in Rotterdam-Delfshaven. Dat was ooit een pakhuis waar in 1620 de Pilgrim Fathers sliepen, alvorens zij vanuit Delfshaven naar Amerika vertrokken. Op deze historische plek zullen vertegenwoordigers van de deelnemende politieke partijen met elkaar in debat gaat over de sociale woningbouw in de provincie, de toekomst van Rotterdam - The Hague Airport, duurzaamheid en infrastructuur en openbaar vervoer. 


Uitzending 
Radio Rijnmond, RTV Lansingeland en 9 andere lokale omroepen zenden het debat woensdag 13 maart tussen 20:00 uur en 22:00 uur uit. 0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.