Spring naar bijdragen

Omroep Flevoland houdt open dag


de redactie

1039 weergaven

Omroep Flevoland houdt in het kader van het 30-jarig bestaan van de omroep op zaterdag 6 april open huis. Flevolanders zijn tussen 10:00 en 16:00 uur welkom om de studio’s en andere ruimtes te bezoeken.


30 jaar geleden begon Omroep Flevoland als regionale radiozender voor Flevoland om vanuit Lelystad drie uur per dag een uitzending te verzorgen. Anno 2019 worden 24 uur per dag programma’s uitgezonden op radio en televisie en beschikt de omroep over een website en een app waarop continue het laatste nieuws uit de provincie gebracht wordt. Ook is het nieuws via social media (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube) te volgen.

 
Tijdens het open huis kunnen bezoekers op verschillende plekken in het gebouw bij allerlei activiteiten terecht. Er kan gekeken worden bij de live radio-uitzending, bij de weerman in de speciale weerstudio en bezoekers kunnen zelf ervaren hoe het is om op TV te presenteren of live verslag te doen. Ook kunnen bezoekers commentaar inspreken bij beelden van een voetbalwedstrijd en wordt tekst en uitleg gegeven over het maken van opnames met een drone. Daarnaast is het mogelijk om het omroepmuseum met oude radio’s en andere apparatuur te bezichtigen en kunnen bezoekers tijdens deze open dag de presentatoren van Omroep Flevoland ontmoeten. Bovendien is er live muziek in de kantine en kunnen bezoekers in gesprek gaan met ‘de baas’ van de omroep.

 
Het gebouw van Omroep Flevoland is te vinden aan de Larserpoortweg 40 in Lelystad.


Meer informatie is te lezen op de website van Omroep Flevoland: https://www.omroepflevoland.nl/info/opendag

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.