Spring naar bijdragen

Qmusic stuurt luisteraars naar Adele in München


de redactie

179 weergaven

Qmusic biedt luisteraars de kans om tickets te winnen voor het optreden van Adele in München op vrijdag 23 augustus 2024. Van maandag 29 april tot en met donderdag 2 mei kunnen luisteraars meedoen aan deze winactie, waarmee ze de kans krijgen om de Britse superster live te zien optreden. Het is de eerste keer in 8 jaar dat Adele weer optreedt in Europa, en aangezien ze geen shows in Nederland plant, zorgt Qmusic ervoor dat haar fans haar toch kunnen beleven.


Adele kondigde eerder dit jaar haar Europese shows aan, waarbij ze haar enthousiasme deelde via Instagram: "Ik heb sinds 2016 niet meer in Europa gespeeld! Ik kon geen mooiere manier bedenken om mijn zomer door te brengen en deze mooie fase van mijn leven en carrière af te sluiten met shows dicht bij huis." De show in augustus vindt plaats in een speciaal voor Adele gebouwd openluchtstadion in München, dat de atmosfeer van haar residency shows in Las Vegas zal evenaren.


Met hits als 'Easy On Me', 'Hello', 'Nobody Like You' en 'Rolling in the Deep', en albums genaamd naar de leeftijd waarop ze werden opgenomen - 19, 21, 25 en 30 - heeft Adele wereldwijd faam vergaard. Deze week was de bekroonde zangeres ook te horen in de Q-top 500 van de jaren 00 op Qmusic.


Luisteraars kunnen van maandag 29 april tot en met donderdag 2 mei tussen 07:00 en 19:00 uur een hit van Adele horen op Qmusic. Door 'ADELE' te appen in de Qmusic-app maken ze kans op tickets voor het concert op vrijdag 23 augustus 2024, inclusief een verzorgde reis voor twee personen naar München, met vlucht en hotel inbegrepen.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.