Jump to content

Anja Daems komt thuis bij bekende Vlamingen in 'Als de muren konden praten'


de redactie

263 views

Anja Daems verraste vanochtend luisteraars van Goeiemorgen Morgen! met bijzonder nieuws. Vanaf zondag 5 mei zal ze het gloednieuwe zondagochtendprogramma 'Als de muren konden praten' presenteren. In dit programma biedt ze een unieke inkijk in het (t)huis en leven van bekende Vlamingen, waaronder Kelly Pfaff, Eric Goossens, Bieke Ilegems, Ruben van Gucht, Thomas Vanderveken en Elisabeth Lucie Baeten. Luisteraars die geen genoeg kunnen krijgen van de gesprekken op de radio, kunnen het volledige verhaal beluisteren in de gelijknamige podcast 'Als de muren konden praten' op VRT MAX.


Anja Daems "Met mensen praten is het liefste wat ik doen, een goed gesprek houdt me vaak een spiegel voor. Zo was ik op bezoek bij Kelly Pfaff. Ik vind haar zo een 'wijze' madam. Ze zei bijvoorbeeld over de kinderen en goede raad: 'als ik je spontaan raad geef, doe je ermee wat je wil. Maar als je me raad komt vragen, doé er dan iets mee. Anders heb ik mijn tijd ook maar verspild'. Ik ben dan ook heel blij dat bekend Vlaanderen haar deur openzet voor mij én de Radio2-luisteraars." 


Anja Daems is nieuwsgierig naar hoe bekende mensen zich thuis voelen en nodigt zichzelf daarom uit bij hen thuis. Ze peilt naar hun 'thuisgevoel' en onderzoekt wat of wie daarvoor nodig is. Is de BV honkvast of eerder een zwerver? Hoe zag hun thuis er vroeger uit? Hoe gaat het leven er thuis aan toe? Zet de BV de vuilnisbakken buiten, of ontwijkt die liever de huishoudelijke taken? Is het thuis een cocon van rust, of een levendige plek waar bezoekers komen en gaan? Wat zijn hun favoriete plekken in huis? Welke items zijn onmisbaar of hebben een bijzonder verhaal? Anja Daems wil het allemaal weten!


'Als de muren konden praten' is te beluisteren vanaf zondag 5 mei op Radio2 tussen 09:00 en 10:00 uur. De podcast is vanaf die datum ook beschikbaar op VRT MAX.


Afbeelding: Anja Daems (foto Radio2)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.