Spring naar bijdragen

'Wout & Frank' met Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof op 3 juni van start bij Radio Veronica


de redactie

113 weergaven

Op maandag 3 juni gaan Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof van start met hun nieuwe middagshow 'Wout & Frank'. Vanaf dat moment zijn ze elke doordeweekse middag te beluisteren op Radio Veronica, van 16:00 tot 19:00 uur.


"Eindelijk, we join the club en samen met onze nieuwe collega’s gaat ons avontuur beginnen" zegt Wouter van der Goes."We hebben heel veel zin om hard te werken en het vertrouwen te winnen van bestaande en nieuwe luisteraars van Radio Veronica. Onze programma’s zullen overlopen van pret en fantastische popmuziek uit alle decennia."


Frank van ‘t Hof voegt eraan toe: "Die muziek, dit heerlijke medium en de leukste luisteraars allertijden hebben we enorm gemist de laatste maanden toen we even niet op zender waren! We kunnen niet wachten om te beginnen."


Over Wouter en Frank
Met een langdurige radiocarrière en ervaring als voice-over van talrijke televisiezenders en -programma's heeft Wouter van der Goes een van de meest herkenbare stemmen van Nederland. De afgelopen 10 jaar was hij DJ bij NPO Radio 2. Frank van ’t Hof kreeg in 2015 zijn eigen programma op NPO Radio 2. Sinds 2021 presenteerden Wouter en Frank de vrijdagmiddagshow ‘Wout en Frank’ en vielen ze enkele maanden per jaar in als vaste presentatoren van de ochtendshow van NPO Radio 2.


Ook Gerard Ekdom zal binnenkort naar Radio Veronica verhuizen, maar zijn startdatum wordt later bekendgemaakt, evenals andere programmawijzigingen.


De middagshow met Wouter en Frank is van maandag tot en met vrijdag te horen van 16.00 tot 19.00 uur bij Radio Veronica. Daarvoor is Rob Stenders te beluisteren met 'De Bonanza', van 14:00 tot 16:00 uur.


Afbeelding: Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof (foto Elvin Boer / Radio Veronica)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.