Jump to content

Tienduizenden uitzinnige bezoekers op SLAM! Koningsdag 2019

Sign in to follow this  
de redactie

234 views

Tienduizenden bezoekers, 31 acts, 2 podia, 1 festival. SLAM! Koningsdag 2019 was aan. Vanaf de eerste acts op de twee podia ging het uitzinnige publiek los op de beats van ruim 30 acts en dj’s. Zowel bij de Mainstage als het Extra Stage van Vunzige Deuntjes hing er de hele dag een topsfeer. De eerste tickets voor SLAM! Koningsdag 2020 zijn meteen na afloop van het festival voor 20 euro in de verkoop gegaan.


Al 15 jaar is SLAM! Koningsdag een begrip in Nederland. Na zes uitverkochte edities kan er na gisterenavond een zevende editie worden bijgeschreven. De zon liet zich zelfs af en toe even zien, ondanks de voorspellingen voor regen. Met grote namen op de Mainstage, waaronder de jongens van STUK!, Nicky Romero en Kriss Kross Amsterdam en grote publieksfavorieten op het extra stage van Vunzige Deuntjes hing er de hele dag een topsfeer op het festivalterrein. Meerdere keren ging het uitzinnige publiek los bij de sets van o.a. Yung Felix, Club Ondersteboven en Famke Louise. 


Zo viel het programma van SLAM! Koningsdag 2019 met ruim 30 acts goed in de smaak bij het jonge publiek. Bezoekers voor de achtste editie kunnen zich nu al verzekeren van hun ticket voor SLAM! Koningsdag 2020. Deze eerste 2020 Ultra Early Bird Tickets zijn nu voor 20 euro te koop via www.slam.nl/koningsdag. 

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.