Jump to content

Stembureau Omroep West opent de deuren op 23 mei

Sign in to follow this  
de redactie

223 views

Voor wie altijd al eens binnen de deuren van Omroep West heeft willen kijken, is er een mooie gelegenheid op donderdag 23 mei. Bij de Europees Parlementsverkiezingen op donderdag 23 mei kan er namelijk voor het eerst gestemd worden binnen de muren van de regionale omroep.


Omroep West maakt het vervullen van de burgerplicht zo wel heel leuk! Naast het inkleuren van een vakje naar keuze bij het stembureau, is iedereen die komt stemmen van harte welkom nog even te blijven. Volg de radio uitzendingen in de studio van Radio West achter de glazen wand, drink een kopje koffie of thee in het bedrijfsrestaurant en wie weet kom je een van je favoriete presentatoren tegen! 


Mis niks van de verkiezingen en de uitslagen
In alle radioprogramma’s is er de hele dag aandacht voor de verkiezingen met live updates van politiek verslaggevers Lot van Bree en Ivar Lingen. Bij Studio Haagsche Bluf is er tussen 17:00 en 19:00 uur een panelgesprek te volgen over de verkiezingen in het radioprogramma van Tjeerd Spoor. Verschillende politici hebben aangekondigd te komen stemmen bij Omroep West, zoals D66 wethouder Tom de Bruijn en Tweede Kamerlid Chris van Dam van het CDA. En natuurlijk zijn er live updates van de uitslagen op 89.3 Radio West, via de website www.omroepwest.nl en via de gratis West App. 


Bereikbaarheid Stembureau Omroep West
Bij Omroep West kan vanaf 07:30 uur de hele dag gestemd worden. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en het kantoor is goed  met openbaar vervoer bereikbaar (tram 15 stopt voor de deur). Om 21:00 uur sluit het stembureau. Omroep West bevindt zich aan de Laan van 's-Gravenmade 2 in Den Haag (Stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg).


Uitzendtijden
De regionale zender TV West is landelijk te zien via digitale tv-ontvangers (onder meer Ziggo kanaal 30). Klik hier voor alle mogelijkheden van ontvangst van TV West. Radio West is onder meer te ontvangen via 89.3 FM. Online is Omroep West te volgen via de website Omroepwest.nl en de app voor mobiel en tablet.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.