Spring naar bijdragen

Veronica inside viert extra lange 100e uitzending met 'Henny brengt je naar Huis-man' en 'VI-100-Rad'


de redactie

1173 weergaven

Vanmiddag is de 100e uitzending van Veronica Inside bij Radio Veronica en dat wordt uitgebreid gevierd. Speciaal voor de gelegenheid zijn Wilfred, Rick, Niels en Celine een uur langer te horen bij de muziekzender en ook medepresentator Jan Joost van Gangelen komt gezellig langs. Daarnaast worden er prijzen weggegeven met het 'VI-100-Rad' en is er speciale rol weggelegd voor vriend van de show Henny Huisman in de eenmalige rubriek 'Henny brengt je naar Huis-man'.


Wilfred Genee: "Gek dat het pas de 100e uitzending is. Het voelt alsof we al jaren bezig zijn. Zulke momenten vieren we natuurlijk graag met de luisteraar."


Henny brengt je naar Huis-man
In deze eenmalige rubriek die speciaal voor de 100e uitzending is opgezet, schiet Henny Huisman gedupeerden van de landelijke OV-staking te hulp. Met zijn eigen Jaguar brengt hij gestrande reizigers veilig naar huis. Tijdens de rit maakt Henny een gezellig praatje en wordt er geregeld live geschakeld met de radiostudio. Om in aanmerking te komen voor een exclusieve taxirit met Henny Huisman kunnen mensen zich opgeven door te sms'en naar de Radio Veronica studio of een bericht te sturen via de gratis Radio Veronica-app.


VI-100-Rad
Tijdens de feestelijke 100e uitzending van Veronica Inside worden er bijzondere prijzen weggeven met het 'VI-100-Rad'. Van 100 liter brandstof tot €100,- aan dinercheques en van 100 bitterballen en 100 liter bier tot €100,- cash. Luisteraars die de VI-feesttoeter horen en bellen of appen naar de Radio Veronica studio of een bericht versturen via de Radio Veronica-app maken kans om in de uitzending te komen en mee te spelen.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.