Jump to content

Reint Jan Potze stopt met Wakker@rijnmond.nl

Sign in to follow this  
de redactie

399 views

Woensdag 29 mei presenteert Reint Jan de laatste radio-uitzending van Wakker@rijnmond.nl. Vanaf maandag 3 juni presenteert Reint Jan van 16:00 tot 19:00 uur de middagshow op Radio Rijnmond.  

 

Wakker@rijnmond.nl is begonnen op 18 mei 2009 en houdt er dus na precies 10 jaar mee op. 10 jaar lang ging de wekker om 04:00 uur, was Reint Jan om 05:00 uur op de redactie en begon hij om 06:00 uur de uitzending.

"Ik heb er een dubbel gevoel bij. Aan de ene kant is het fijn om weer eens wat nieuws te doen en op normale tijden te leven, zonder een permanente jetlag. Aan de andere kant neem ik met bloedend hart afscheid van de ochtend. Wakker is mijn kindje en het  ochtendgevoel op de radio is fantastisch. Het zal dus heel erg wennen zijn."


Laatste uitzending
In de laatste (korte) week van Wakker komen enkele voormalige sidekicks nog één keer mee presenteren: Te gast zijn Rubinia Tjon-A-Sam, Emmely de Wilt en Niels van Hattem en Laurence van Ham.


Voor de laatste uitzending zijn een aantal luisteraars uitgenodigd, die (bijna) elke dag trouw hebben meegedaan aan Wat een dag! Wat een plaat!. De laatste twee uren worden uitgezonden vanuit de hal van RTV Rijnmond. Voor de gasten zijn er koffie en broodjes. Marja van Katendrecht is de gastvrouw. 


Vinyluur 45 Toeren
Reint Jan gaat vanaf maandag 3 juni tussen 16:00 en 19:00 uur een nieuw middagprogramma presenteren op Radio Rijnmond. Tussen 18:00 en 19:00 uur is er een speciaal vinyluur waarin Reint Jan zijn eigen vinyl draait en een echte vinylfan- expert in de studio ontvangt. 


Afbeelding: Reint Jan Potze (foto Rick Huijzer)

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.