Spring naar bijdragen

SLAM! zendt nieuwe album Avicii als eerste uit


de redactie

995 weergaven

SLAM! zendt vanmiddag tussen 17:00 en 18:00 uur als eerste in heel Nederland de twaalf nieuwe tracks van het album ‘Tim’ achter elkaar uit. Daarmee toont SLAM! een eerbetoon aan de overleden DJ. De SLAM!40 zal deze week eenmalig enkel op zaterdag te horen zijn.
  

Follow-up
Met het uitzenden van het nieuwe -en naar verwachting laatste- album van Avicii, geeft SLAM! een follow-up aan de memorabele uitzending op vrijdagavond 20 april 2018 toen bekend werd dat Tim Bergling was overleden. Op die avond stond de programmering geheel in het teken van Avicii. Op dat moment bleek hoeveel luisteraars zich verbonden voelden met de wereldbekende dj, zijn muziek en natuurlijk SLAM!.
 

Anton van Lieshout, Station Director SLAM! legt uit; “Toen we vorig jaar het nieuws hoorde van zijn plotselinge overlijden waren collega’s binnen een split second terug op kantoor om de avondprogrammering aan Tim op te dragen. Dat zorgde voor een memorabele show met super veel bijzondere reacties. Vandaag geven we daar vervolg aan en vieren wij de release van het nieuwe album van Avicii. Je merkt dat er veel emotie in zijn muziek zit. We delen dit graag als eerste met onze luisteraars.”
 

In aanloop naar het release moment later vandaag draait SLAM! ieder uur een classic van Avicii en kunnen luisteraars het nieuwe album winnen. Om vijf uur zendt Michiel Jurrjens het gehele album uit.

 

Afbeelding: Avicii (foto Wikipedia)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.