Spring naar bijdragen

SLAM! Summerjam Top 100 maakt comeback


de redactie

947 weergaven

Na het succes van afgelopen jaar komt de SLAM! Summerjam terug tijdens één van de heetste dagen van het jaar. De SLAM! Summerjam is een Top 100 van de populairste zomertracks, zowel classics als hits van nu die live aan elkaar gemixt worden. Net als vorig jaar, verzorgd Chris Deluxe ook dit jaar de live mix in de studio. De SLAM! Summerjam is vandaag vanaf 13:00 uur te horen op SLAM! of volg je live via SLAM! YouTube.


De SLAM! Summerjam Top 100 bestaat uit zomerse tunes zoals Sunny Days van Armin van Buuren, Bailar van Deorro en Summer van Calvin Harris. Afgelopen jaar eindigde Dura van Daddy Yankee op #1 in de SLAM! Summerjam. Welke zomerplaat er dit jaar op de eerste plek eindigt wordt vanmiddag iets voor 18:00 uur bekend gemaakt.


Mooiste zwembroek
“Met de hittegolf in aantocht kregen we talloze berichten binnen van luisteraars of we de SLAM! Summerjam ook dit jaar weer gingen uitzenden. Met deze tropische temperaturen konden we natuurlijk geen nee zeggen en hebben we Chris Deluxe gevraagd om zijn mooiste zwembroek aan te trekken en de 100 dikste zomerhits live aan elkaar te mixen”, aldus Anton van Lieshout, station director SLAM!.


Chris Deluxe heeft er zin in: “De SLAM! Summerjam was vorig jaar te gek om te doen. Het live mixen van zoveel nummers uit verschillende genres en tempo’s is een hele leuke uitdaging. Gelukkig vind ik wat verkoeling in de studio, ik kijk uit naar vanmiddag!”


De SLAM! Summerjam Top 100 hoor je vandaag, woensdag 24 juli, vanaf 13:00 uur op SLAM! of volg je live mee via het SLAM! Music kanaal op YouTube.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.