Spring naar bijdragen

Enorme stijging marktaandeel jonge vrouwen 100% NL


de redactie

495 weergaven

Het gaat goed met 100% NL. Het radiostation met de beste muziek van Nederland heeft ook in de zomermaanden juni en juli mooie luistercijfers. Zo stijgt het marktaandeel bij luisteraars tussen de 20 en 49 jaar naar 3,6%, dit is zo'n 10% hoger ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.


De groei is hierbinnen vooral zichtbaar bij jonge vrouwen tussen 20 en 34 jaar. Het marktaandeel bij deze groep luisteraars stijgt naar 5,9% in de meest recente periode. Een jaar geleden lag dit marktaandeel nog op 3,8% wat een groei van 55% binnen één jaar betekent. Dit blijkt uit het Nationaal Luister Onderzoek (NLO) over de periode juni-juli 2019, week 6-24 uur.   


Martijn Zuurveen, Station Director a.i. van 100% NL: “Het zonnetje schijnt vandaag wederom in de luistercijfers van 100% NL. We zien al geruime tijd dat de Nederlandse popmuziek populair is. Het is fantastisch om dat ook terug te zien in onze luistercijfers. Dat belooft nog wat voor de komende maanden, want volgende week trappen we af met een septembermaand die bij 100% NL in het teken staat van de Top van de Nederpop. Artiesten als o.a. Maan, Davina Michelle, BLØF en Diggy Dex zijn de komende maand te gast in de studio van 100% NL”.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.