Jump to content

De Snipperhit is terug op Radio Veronica

Sign in to follow this  
de redactie

569 views

Vanaf deze week is één van de meest legendarische spellen terug op de Nederlandse radio. In de ‘Veronica Snipperhit’ draait het om het herkennen van de artiest en songtitel na het horen van een ultrakort muziekfragment. Wordt de ‘Snipperhit’ geraden? Dan maakt de luisteraar kans op een jackpot die op kan lopen tot een maximaal bedrag van maar liefst €15.000,-.


Elke werkdag tussen 07:00 uur en 18:00 uur belt een Veronica-dj ieder uur met een luisteraar die een gokje mag wagen om de ‘Snipperhit’ te raden. Hiermee maken zij kans op een jackpot van maximaal €15.000,-. Zodra de ‘Snipperhit’ geraden is, start er direct een nieuwe opgave en begint de jackpot op €150,-. Geeft de luisteraar een fout antwoord? Dan wordt er €150,- bij de jackpot opgeteld. Als de 'Snipperhit' op vrijdag 11 oktober om 17:00 uur nog niet is geraden, wordt er een finalespel gespeeld en gaat de jackpot er gegarandeerd uit.


De ‘Veronica Snipperhit’ wordt tot en met vrijdag 11 oktober elke werkdag tussen 07:00 en 18:00 uur gespeeld. Meespelen kan via de gratis Veronica-app.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.