Jump to content

Internationale ster Mabel ontvangt 538 TOP 50 Award

Sign in to follow this  
de redactie

168 views

Popsensatie Mabel ontving in 'De Coen en Sander Show' de allereerste 538 TOP 50 Award, in de categorie Beste Nieuwkomer. De Britse zangeres verrast velen met haar talent en scoorde in nog geen half jaar tijd drie internationale hits: 'Don't Call Me Up', 'Mad Love' en 'God Is A Dancer'. Afgelopen week werd haar meest recente release 'God Is A Dancer', die ze samen met Tiësto uitbracht, 538 Dance Smash.


Mabel: "Thank you so much for all the love and support!"


538 juryrapport: “Mabel bestormde begin dit jaar de 538 TOP 50 met haar eerste grote hit 'Don’t Call Me Up'. Sindsdien is de zangeres niet meer weg te denken en continu te horen op de Nederlandse radio. Haar grote talent is haar zwoele en soulvolle geluid. Dit in combinatie met eigentijdse producers zet ze een nieuw, fris geluid neer. Met haar debuutalbum 'High Expectations', dat afgelopen zomer is uitgebracht, maakt ze de titel van het album meer dan waar!”


538 TOP 50 LIVE Maand
De 538 TOP 50 Award voor Mabel is de start van een bijzondere maand op Radio 538 en TV 538. Het radiostation staat heel oktober in het teken van de grootste artiesten: LIVE. Luisteraars maken kans op toegang tot exclusieve showcases van Davina Michelle en Armin van Buuren. Ook brengen artiesten een bezoek aan de 538-studio voor live covers en luisteraars maken kans op concerttickets voor onder anderen David Guetta en een grote artiest die later tijdens de 538 TOP 50 LIVE Maand bekend wordt gemaakt.


De 538 TOP 50 is de meest actuele hitlijst van Nederland. De lijst wordt dagelijks samengesteld op basis van streamingcijfers, airplay van alle Nederlandse radiostations en de favorieten van 538 Members die invloed uitoefenen door te stemmen. Op deze manier weerspiegelt de lijst de daadwerkelijke populariteit van de muziek bij het publiek. De 538 TOP 50 wordt gepresenteerd door Ivo van Breukelen en is iedere vrijdagmiddag van 14:00 uur tot 18:00 uur te horen op 538.

 

Afbeelding: Mabel met 538 TOP 50 Award (foto Radio 538)

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.