Spring naar bijdragen

Dorianne Aussems en MNM-seksuologe Lotte Vanwezemael presenteren Hot N Cold: alles over liefde, seks, relaties en vriendschap


de redactie

1398 weergaven

De zondagavonden worden donkerder en kouder, daarom lichten MNM-seksuologe Lotte Vanwezemael en MNM-dj Dorianne Aussems de komende weken elke zondagavond op met Hot N Cold, een programma over liefde, seks, relaties en vriendschap. Lotte is geen onbekende voor de MNM-luisteraar. Sinds vorig jaar is ze een vast gezicht bij Generation M, waar ze prangende seksuele of relationele vragen van luisteraars beantwoordt.


Op zondagavond nemen Lotte en Dorianne vanaf nu nog meer de tijd om écht te luisteren. Tussen 20:00 en 22:00 uur begeleiden ze iedereen met vragen rond de warmste, maar ook soms koude emoties van het leven. Want wat doe je als je plots niet meer fantaseert over je lief? Of als die ene vriendin je plots laat vallen omdat ze een nieuw lief heeft? En hoe breng je die zondagavond door nu je alleen op kot gaat? Geen enkele vraag is verkeerd voor Lotte en Dorianne. De antwoorden daarentegen kunnen best verrassend zijn. Vaste rubrieken in Hot N Cold zijn onder meer een actueel thema, een openingszin, een seksamen en een dilemma. In de aflevering van deze week vragen Lotte en Dorianne onder meer aan de luisteraars of ze liever nooit meer orale seks zouden krijgen dan wel nooit meer zouden geven.


Hot N Cold: in oktober en november elke zondagavond van 20:00 tot 22:00 uur op MNM.


Afbeelding: Hot N Cold (foto MNM)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.