Spring naar bijdragen

SLAM! MixMarathon XXL voor vijfde keer live vanuit Amsterdam


de redactie

716 weergaven

SLAM! staat deze week volledig in het teken van het Amsterdam Dance Event (ADE). Voor het vijfde jaar verhuist SLAM! naar het centrum van Amsterdam en presenteert de langste line-up van het ADE. Meer dan honderd artiesten verzorgen live sets in de tijdelijke SLAM! studio. Binnen- en buitenlandse namen als Sunnery James & Ryan Marciano, Armin van Buuren, Kris Kross Amsterdam en Sam Feldt worden verwelkomt. Vanaf woensdag 16 oktober 16:00 uur tot en met zaterdagnacht 19 oktober hoor je de SLAM! MixMarathon XXL vanuit de Q-Factory. De SLAM! MixMarathon XXL is vier dagen lang live te volgen via radio, SLAM! TV, het SLAM! Music YouTube-kanaal en de website slam.nl.


Voorgaande jaren zagen miljoenen mensen de optredens bij SLAM! via livestreams en YouTube. Vanuit de hele wereld wordt er meegekeken naar de sets in de SLAM! studio, van Zuid Amerika tot aan Azië en de rest van Europa. De SLAM! MixMarathon XXL is ook dit jaar weer live te volgen via radio, SLAM! TV, het SLAM! Music kanaal op YouTube en natuurlijk slam.nl. SLAM! TV is deze week gratis beschikbaar voor iedereen die een tv-abonnement heeft bij Caiway, Delta, KPN en Ziggo. De volledige line-up en timetable worden later bekend gemaakt via slam.nl.


Anton van Lieshout, Station Director SLAM!: “ADE vier je met vrienden én met SLAM!, we hebben inmiddels een fantastische traditie neergezet met de hele wereld als ons publiek! De SLAM! MixMarathon XXL is voor iedereen, of je nu de hele week in de club staat of in het zuidelijkste puntje van Limburg woont. Als dance-autoriteit is SLAM! vanzelfsprekend onmisbaar tijdens het ADE. We beloven er dan ook dit jaar weer een fantastisch feest van te maken waar je geen seconde van wil missen.”


Amsterdam Dance Event
Het Amsterdam Dance Event (ADE) is een muziekconferentie, festival en wereldwijde ontmoetingsplek voor de creatieve muziekindustrie. Dit jaar komen er 2500 artiesten en 600 sprekers naar Amsterdam om 1000 events in 200 venues te hosten. 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.