Jump to content

Kerst bij Radio M Utrecht


de redactie

263 views

Vanaf vrijdag 6 december is Radio M Utrecht FM 93.1 helemaal in kerstsferen. De regionale radiozender draait vanaf die dag weer de beste kerstmuziek. De onderwerpen, de gasten en de prijzen in alle programma's krijgen een extra feestelijk tintje. Zo komen Gerard Joling, Karin Bloemen, Erica Terpstra en Frans Bauer langs in het lunchprogramma Aan Tafel!. Er is een leuke kerstkaarten-actie en tijdens de kerstdagen zijn er speciale programma's.


Aan Tafel!
Vanaf maandag 9 december is het extra gezellig in het lunchprogramma van Radio M Utrecht. Presentatrice Conny Kraaijeveld ontvangt diverse gasten zoals Hans van Willigenburg, Cor Bakker, Henk Dissel, Karla Peijs, Sjors Fröhlich en Paul Haenen. Elke dag is er live muziek van onder andere La Familia, Martijn Fischer, The Glamrocks en Gerard Alderliefste. Ook kunnen de kijkers op RTV Utrecht weer live meekijken in de studio tussen 12:00 en 14:00 uur. Zo kan iedereen zien wat er in de studio gebeurt. De samenvatting van de uitzending van Aan Tafel! is iedere avond vanaf 20:00 uur te zien op RTV Utrecht.


Kerstverzoekjes
Luister op Eerste en Tweede Kerstdag vanaf 10:00 uur naar de mooiste muziek in Op Verzoek met Vivian Boelen. Vraag uw favoriete nummer aan via rtvutrecht.nl/verzoekplaat. Henk Mouwe presenteert Kerst met Henk en hij duikt in de geschiedenis van de Kerst.
 

Kerstkaartenactie
Radio M Utrecht houdt van post. Als u ons een kerstkaart stuurt, dan is de kans groot dat hij voorgelezen wordt op de radio. Onder de inzenders worden kerstpakketten weggeven. De winnaars worden op Eerste en Tweede Kerstdag tussen 14:00 en 16:00 uur bekend gemaakt in het programma Hollandse Kerst met Peter Holland. De kerstkaart mag naar Radio M Utrecht, Hengeveldstraat 29, 3572 KH Utrecht gestuurd worden.


Adventsspel
Ook dit jaar wordt het bekende adventsspel weer gespeelt op Radio M Utrecht. Luisteraars kunnen vanaf 6 december een leuke kerstattentie of een weekendje weg winnen.


Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

  • Like 1

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.