Spring naar bijdragen

Radio West in december de Gulste Zender van Zuid-Holland


de redactie

683 weergaven

Vanaf maandag 2 december is Radio West een maand lang de gulste zender van Zuid-Holland. In vrijwel alle radioprogramma’s van de regionale omroep zijn extra mooie prijzen te winnen, veelal in de sfeer van de feestelijke decembermaand.


In dé maand van het jaar waarin we elkaar mooie cadeaus geven en gezelligheid opzoeken, doet de regionale radiozender dat ook. Op 89.3 Radio West vallen vele mooie prijzen te winnen en klinken de programma’s extra feestelijk. Luisteraars maken kans op onder meer wekkerradio’s, kerstbomen inclusief versiering, museumkaarten, restaurantbonnen, theaterkaarten, horloges, zonnebrillen, avondjes uit en elke week een hoofdprijs die bestaat uit een weekendje weg.

  
Niet alleen voor jezelf, ook voor een ander
Een prijs winnen is natuurlijk leuk, maar nog leuker is het als je daar in december weer iemand die je kent mee kunt verrassen. In de tweede actieweek wordt er elke dag ‘een kerstboom voor een ander’ als prijs weggegeven. De winnaar bepaalt aan wie hij of zij deze kerstboom met versiering schenkt. Een van de kerstbomen wordt die week bij die persoon thuisbezorgd door Omroep West verslaggever Pim Markering.   


Elke vrijdag een hoofdprijs
Elke vrijdagmiddag staat het laatste uur van het programma Studio Haagsche Bluf in het teken van de hoofdprijs van die week: een weekendje weg.


Uitzendtijden Radio West
Om kans te maken op een van de vele mooie prijzen hoeft er alleen naar Radio West geluisterd te worden. Dat kan via de ether op de frequentie 89.3 FM, maar ook via DAB+, via de website Omroepwest.nl en de gratis app. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van ontvangst van Radio West.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.