Spring naar bijdragen

Anton van Lieshout kondigt vertrek aan bij SLAM!


de redactie

542 weergaven

Anton van Lieshout neemt afscheid van zijn rol als station director van SLAM!. Per 1 januari neemt Martijn Zuurveen zijn werkzaamheden ad interim waar, tot er een geschikte opvolger is gevonden. Deze rol combineert Zuurveen met zijn huidige functie als station director van 100% NL, beide radiozenders vallen onder de holding RadioCorp. Anton van Lieshout was sinds mei 2017 werkzaam bij SLAM! als station director.


Anton van Lieshout over zijn vertrek: “Na bijna drie jaar gebouwd te hebben aan de herpositionering van SLAM!, waar je bij een radiostation 24/7 mee bezig bent, kies ik komend jaar voor een betere balans tussen werk en privé. Ik word binnenkort vader, en trots als ik ben wil ik die eerste periode vol overgave beleven. Ik kijk tevreden terug op een periode vol nieuwe radioprogramma’s en geweldige talenten. Uiteraard blijf ik SLAM! altijd met een schuin oog volgen!”


“We willen Anton namens heel RadioCorp bedanken voor zijn tomeloze inzet. Anton heeft zichzelf laten zien als een bevlogen collega met een passie voor het radiovak", vertelt Carlo de Boer, algemeen directeur RadioCorp. Hij vervolgt: "We hebben alle vertrouwen in Martijn Zuurveen, met zijn brede ervaring voelt hij goed aan wat SLAM! nodig heeft. In de tussentijd gaan we op zoek naar een geschikte opvolger.”

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.