Spring naar bijdragen

NPO 3FM live vanaf Eurosonic Noorderslag


de redactie

665 weergaven

Van 15 tot en met 18 januari doet NPO 3FM live verslag van Eurosonic Noorderslag, Europa's belangrijkste conferentie- en showcasefestival in Groningen. 3FM-dj Sander Hoogendoorn reikt de 3FM Talent Award uit tijdens Noorderslag. 


De winnaar van de aanmoedigingsprijs wordt gekozen door 3FM-dj’s en professionals uit de muziekindustrie, zoals boekers, labels en journalisten. De award gaat naar het 3FM Talent wiens carrière al in de lift zit, maar in 2020 een duwtje in de rug verdient. Eerder wonnen Kensington, Jett Rebel, Rondé, Lucas Hamming, Frenna en Naaz de award. 


3FM vanaf Eurosonic Noorderslag 
Vanaf woensdag 15 januari is 3FM iedere avond tussen 18:00 en 24:00 uur te horen vanuit de studio in de Martinikerk in Groningen. Sanders Vriendenteam, de ochtendshow van 3FM, komt op vrijdag 17 januari ook vanuit de Martinikerk. Op zaterdag 18 januari is er op Noorderslag een live-uitzending van 18:00 tot 02:00 uur vanuit de Oosterpoort. Daar staat eveneens het podium van 3FM, waar optredens zijn van 3FM Talents Wies, Áslaug, A.M. Sam en Queen’s Pleasure. De optredens zijn live te volgen via 3fm.nl. 


Akoestische sessies in de Martinikerk
Tijdens Eurosonic Noorderslag organiseert 3FM samen met NTR van woensdag tot en met vrijdag akoestische sessies. In het radioprogramma Vera On Track hoor je vanuit de Martinikerk sessies van onder meer Black Country, Duncan Laurence, YĪN YĪN, Arlo Parks, The Howl & The Hum, DeWolff, Nona, Emanuelle, Sofia Portranet en nog veel meer. Bekijk hier het volledige overzicht. 


Live festivalverslag op NPO 3 
Op zaterdag 18 januari om 23:00 uur zendt de NTR op NPO 3 een live festivalverslag uit vanaf de Oosterpoort. Hierbij is ruim aandacht voor aanstormend Nederlands én Europees talent. Tijdens de uitzending reikt 3FM-dj Frank van der Lende de Popprijs uit aan de persoon of artiest die in het afgelopen jaar de belangrijkste bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse popmuziek. Daarnaast zijn er optredens van onder anderen Eefje de Visser en Altin Gun, de akoestische sessies die 3FM samen met NTR opnam in de Martinikerk en een compilatie van sessies met verschillende artiesten. De presentatie is in handen van Eric Corton.


Eurosonic Noorderslag 
Tijdens Eurosonic Noorderslag presenteert talent uit binnen- en buitenland zich van woensdag tot en met zaterdag aan de internationale muziekindustrie, media en het festivalpubliek vanaf veertig verschillende locaties. Op 3FM horen luisteraars vier dagen lang de nieuwste Europese en Nederlandse acts, interviews met artiesten en recensies van muziekkenners. De 3FM-dj’s proeven de sfeer, praten met bezoekers en gaan op zoek naar de beste, mooiste en meest bijzondere optredens. Te zien zijn onder anderen Snelle, Celeste, Frenna, Davina Michelle, Meduza, Broederliefde, Eefje de Visser, Merol, Indian Askin en Tabitha.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.