Spring naar bijdragen

Veronica Inside winnaar van De Gouden RadioRing 2019.


de redactie

1272 weergaven

Tijdens het RadioGala in Theater Gooiland in Hilversum werd vanavond bekend gemaakt dat het programma Veronica Inside van Radio Veronica De Gouden RadioRing 2019 heeft gewonnen. Presentator Wilfred Genee bedankte tijdens het RadioGala in Theater Gooiland in Hilversum zijn sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen: “Deze mannen kunnen produceren, zij weten hoe je radio moet maken.” 


De Zilveren RadioSter Vrouw was voor Marieke Elsinga: “Wat onwijs leuk. Voor het tweede jaar achtereen, dat doet me enorm goed”


Bram Krikke won de Zilveren RadioSter Man: “Wat een ontzettende eer dat ik ‘m weer in ontvangst mag nemen. Vorig jaar was het gênant, maar nu is het lekker. Tegen deze publieksprijs zeg ik Genee.”


De Marconi Award voor Aanstormend Talent ging naar Emmely de Wit van NPO Radio 2: “Dit laat me niet onverschillig, dit is een fantastische prijs”.


Qmusic won de Award voor Beste Zender. Dave Minneboo, programmadirecteur Qmusic: “Ik ben super dankbaar dat ik hem namens Qmusic in ontvangst mag nemen. Ik heb de eer om hier te staan, maar uiteindelijk zijn het al die medewerkers die zo hard bouwen aan Qmusic.” 


Man Man Man de Podcast van Qmusic-dj Domien Verschuuren, Chris Bergström en Bas Louissen werd bekroond met de Marconi Online Award.


Sjors Fröhlich kreeg Marconi Oeuvre Award 2019 uitgereikt van Felix Meurders.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.