Jump to content

Veronica Inside winnaar van De Gouden RadioRing 2019.


de redactie

1327 views

Tijdens het RadioGala in Theater Gooiland in Hilversum werd vanavond bekend gemaakt dat het programma Veronica Inside van Radio Veronica De Gouden RadioRing 2019 heeft gewonnen. Presentator Wilfred Genee bedankte tijdens het RadioGala in Theater Gooiland in Hilversum zijn sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen: “Deze mannen kunnen produceren, zij weten hoe je radio moet maken.” 


De Zilveren RadioSter Vrouw was voor Marieke Elsinga: “Wat onwijs leuk. Voor het tweede jaar achtereen, dat doet me enorm goed”


Bram Krikke won de Zilveren RadioSter Man: “Wat een ontzettende eer dat ik ‘m weer in ontvangst mag nemen. Vorig jaar was het gênant, maar nu is het lekker. Tegen deze publieksprijs zeg ik Genee.”


De Marconi Award voor Aanstormend Talent ging naar Emmely de Wit van NPO Radio 2: “Dit laat me niet onverschillig, dit is een fantastische prijs”.


Qmusic won de Award voor Beste Zender. Dave Minneboo, programmadirecteur Qmusic: “Ik ben super dankbaar dat ik hem namens Qmusic in ontvangst mag nemen. Ik heb de eer om hier te staan, maar uiteindelijk zijn het al die medewerkers die zo hard bouwen aan Qmusic.” 


Man Man Man de Podcast van Qmusic-dj Domien Verschuuren, Chris Bergström en Bas Louissen werd bekroond met de Marconi Online Award.


Sjors Fröhlich kreeg Marconi Oeuvre Award 2019 uitgereikt van Felix Meurders.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.