Spring naar bijdragen

Suzan & Freek vieren Valentijnsdag met Sky Radio luisteraars


de redactie

811 weergaven

Luisteraars van Sky Radio kunnen de meest romantische dag van het jaar, Valentijnsdag, vieren met Suzan & Freek tijdens een exclusieve Valentijn Showcase van het non-stop muziekstation. Het populaire zangduo, bekend van de hits ‘Als Het Avond Is’, ‘Blauwe Dag’ en 'Deze Is Voor Mij’, verzorgt op 14 februari een intiem optreden voor 50 Sky Radio luisteraars en hun valentijn op een geheime locatie in Amsterdam. Kaarten voor de exclusieve showcase zijn niet te koop, maar alleen te winnen bij het muziekstation. Om kans te maken op een kaartje kunnen luisteraars van 1 februari tot en met 13 februari het codewoord van de dag doorgeven via de gratis Sky Radio-app of via de website.


Suzan & Freek: “Hoe bijzonder is het om op de dag van de liefde 100 luisteraars van Sky Radio te mogen toezingen in een intieme setting op zo’n prachtige locatie. We gaan ons best doen om hen een onvergetelijke Valentijnsdag te bezorgen.”


In totaal maken 50 luisteraars kans om samen met iemand die zij liefhebben aanwezig te zijn bij de exclusieve Valentijn Showcase met Suzan & Freek. Luisteraars kunnen van 1 februari tot en met 13 februari meedoen door naar Sky Radio te luisteren en het codewoord van de dag in te voeren via de gratis Sky Radio-app of via de website.


Valentijn Top 101
Sky Radio staat op 14 februari de hele dag in het teken van de liefde. Naast de Sky Radio Valentijn Showcase met Suzan en Freek, die ’s avonds plaatsvindt, zendt het non-stop muziekstation van 09:00 tot 17:00 uur de Valentijn Top 101 uit. De hitlijst bevat de beste lovesongs van internationale artiesten, waaronder Ed Sheeran en P!nk, én nationale artiesten, zoals Marco Borsato en Davina Michelle. De dag wordt van 22:00 tot 24:00 uur afgesloten met Sky Lovesongs.

  • Treurig 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.