Spring naar bijdragen

Nieuwe online podcast ‘De Harde Bonanza’ van NPO Radio 2


de redactie

1537 weergaven

In de nieuwe BNNVARA podcast ‘De Harde Bonanza’ duikt NPO Radio 2 presentator Caroline Brouwer samen met metal-liefhebber Mike Arntz de studio in voor een wekelijkse ode aan de zware metalen. ‘De Harde Bonanza’ komt vanaf 7 februari iedere vrijdag om 14:00 uur online op alle bekende platformen.


‘De Harde Bonanza’ is de online spin-off van het NPO Radio 2-programma Stenders Platenbonanza, waar Caroline als side-kick van DJ Rob Stenders van maandag tot en met donderdag te horen is. Caroline maakte al eens een podcast vol metal-, hardrock- en grunge-verzoekplaten maar deed dit vooral onder de radar, voor de liefhebbers. Toen ze er wegens tijdgebrek mee stopte, leverde dat net iets teveel kritiek op, en dus ging ze bij de Bonanza luisteraars op zoek naar een co-host met dezelfde voorliefde voor ruige muziek. Die vond ze in radiomaker Mike Arntz.


Stenders Platenbonanza draait alle goede muziek die wordt aangevraagd, maar voor de échte metalliefhebber mag het natuurlijk een flink stuk steviger. En speciaal voor die luisteraar is er nu De Harde Bonanza! Caroline zegt zelf: “Kom maar door met die suggesties. Maak me gek.” Verzoekplaten zijn dan ook meer dan welkom op dehardebonanza@bnnvara.nl. 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.