Jump to content

Radio 538 herbeleeft de zeroes met 'De 00's Top 538'

Sign in to follow this  
de redactie

274 views

De 00's: de tijd van MSN en Pokémonkaarten, maar vooral de tijd van goede muziek en iconische hits. Iedereen danste massaal mee op 'The Ketchup Song' en in het weekend was het 'Evacuate The Dancefloor' en 'Rampeneren'. Deze week staat Radio 538 in het teken van de 00's. Luisteraars van 538 hebben gestemd op hun ultieme zeroes-song en deze stemmen hebben 'De 00's Top 538' bepaald. De lijst is te beluisteren van maandag 10 februari tot en met vrijdag 14 februari. 

 

Beyoncé blijft de echte Queen
De artiest met de meeste noteringen doet haar naam eer aan. 'De 00's Top 538' wordt gedomineerd door Beyoncé met dertien noteringen, waarvan vier met Destiny Child. Justin Timberlake volgt, hij staat negen keer genoteerd in de lijst.
 

Nederlandse hits populair in de 00's
In de huidige '538 TOP 50' scoort Nederlandstalige muziek goed en dat is in 'De 00's Top 538' niet anders. Er staan in 'De 00's Top 538' namelijk 52 Nederlandstalige tracks, waarvan vier in de top 10. Krezip scoort dankzij hun comeback in 2019 erg goed, zij staan met drie tracks in de lijst. Hun hoogste notering is 'I Would Stay' op de vijftiende positie. 
 

Opvallend is dat na het nieuws over de break up van Marco en Leontien Borsato, Marco's muziek in populariteit is gestegen. Hij staat met zeven tracks in de lijst, waarvan één nummer in de top 10. 
  

'De 00's Top 538' is van maandag 10 februari 07:00 uur tot en met vrijdag 14 februari 12:00 uur te horen op Radio 538. De top 10 blijft geheim tot de ontknoping op vrijdag 14 februari. 
 

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.