Spring naar bijdragen

538 Koningsdag 2020 afgelast vanwege coronavirus


de redactie

607 weergaven

Radio 538 heeft besloten om 538 Koningsdag, dat op 27 april gehouden zou worden in Breda, niet door te laten gaan. Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de risico’s die het met zich meebrengt, vindt 538 het niet verantwoord om het event met 40.000 bezoekers door te laten gaan. Alle kaartkopers krijgen hun geld terug.
 
 Menno de Boer – radio director 538: "De gezondheid van onze bezoekers, eventmedewerkers, artiesten en collega’s staat voorop. 538 Koningsdag is het grootste Koningsdag-event van Nederland, we vieren het al jaren met bezoekers vanuit het hele land. Zeker nu de landelijke viering van Koningsdag met de koninklijke familie in Maastricht ook is afgelast, hebben we op basis van alle huidige omstandigheden besloten om 538 Koningsdag te cancelen. Met pijn in ons hart hebben we deze beslissing genomen, we hadden heel graag met tienduizenden mensen het feest gevierd, maar willen nu onze verantwoordelijkheid nemen en stellen het welzijn van iedereen voorop."
 
538 Koningsdag
538 Koningsdag op het Chasséveld in Breda is het grootste Oranjefeest van Nederland tijdens Koningsdag. Met de meeste nationale en internationale artiesten op één podium, de 538-dj’s en ruimte voor 40.000 bezoekers zou Radio 538 op maandag 27 april voor de zesentwintigste keer het Koningsdag-event organiseren. Er stonden optredens gepland van onder anderen Anne-Marie, Snollebollekes, Lucas & Steve, Chef’Special, Kraantje Pappie en Davina Michelle.
 
 Restitutie gekochte kaarten

Alle mensen die een kaart hebben gekocht voor 538 Koningsdag krijgen via See Tickets hun geld terug. Hiervoor is geen actie vereist vanuit de kaartkoper. Het geld wordt zo snel mogelijk teruggestort. Meer informatie: www.538.nl/koningsdag

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.