Spring naar bijdragen

Toespraak Mark Rutte live te horen op 100% NL en SLAM!


de redactie

1002 weergaven

De toespraak van Mark Rutte zal vanavond om 19:00 uur live te horen zijn op radiozender SLAM! en 100% NL. Alle Nederlanders die om wat voor reden dan ook niet in de gelegenheid zijn om de televisie aan te zetten, kunnen live meeluisteren via een van de twee radiozenders van RadioCorp. Na de toespraak van onze Minister President is er de mogelijkheid om te bellen met de jocks in de studio en na te praten of vragen te stellen over de toespraak. Bij 100% NL zitten DJ’s Chantal Hutten en Stephan Jacobs klaar. Bij SLAM! vangen Bram Krikke en Tom van der Weerd alle vragen van de luisteraars op.


De Rijksvoorlichtingsdienst laat weten dat de minister-president zal ingaan op de moeilijke situatie waarin wij ons bevinden, op de noodzaak van de maatregelen die zijn getroffen en op de mogelijke verdere ontwikkelingen in de komende weken en maanden.


Martijn Zuurveen Station Director 100% NL & SLAM! laat weten: “In situaties als deze is het cruciaal om onze luisteraars zo goed mogelijk op te hoogte te houden van alle laatste ontwikkelingen. De laatste keer dat er toespraak als deze was, is zo’n vijftig jaar geleden. Dat geeft alleen al de urgentie aan dat je daar als radiozender in moet faciliteren. Met 100% NL en SLAM! bereiken we samen 2,5 miljoen mensen. Voor iedereen die om wat voor reden dan ook de televisie niet aan kan zetten of gemist heeft dat er een toespraak is, bieden wij de toespraak graag via onze platformen aan zodat geen enkele Nederlander iets hoeft te missen.” 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.