Spring naar bijdragen

BNR.nl door 1 miljoen mensen bezocht in de maand maart


de redactie

492 weergaven

In de maand maart bezochten 1 miljoen mensen de website van BNR Nieuwsradio. Een bewogen maand die in het teken van de wereldwijde coronacrisis stond.


“We zien een toegenomen vraag naar betrouwbare en adequate berichtgeving over de wereldwijde coronacrisis en de effecten daarvan op ondernemers en de economie”, stelt Mireille van Ark, hoofdredacteur BNR Nieuwsradio. “Mensen werken voornamelijk vanuit huis en lezen en luisteren veel online, dat zien we terug in onze cijfers. Er is behoefte aan duiding en verdieping en dat kunnen wij juist nu bieden.”


Digitale groei BNR
Uit cijfers van het Radio Advies Bureau blijkt dat online radio luisteren groeit nu Nederland massaal thuis blijft: gemiddeld 16%. Nieuwszenders zoals BNR laten een nog grotere groei zien. Zo heeft BNR het aantal plays op de online radioplayer in de maand maart zien stijgen met 82% ten opzichte van een maand eerder.


In september 2019 behaalde de nieuwszender, die naast FM ook strategisch inzet op digitaal en on-demand audio, de mijlpaal van 1 miljoen luisteracties met het eigen podcast-aanbod.


Dé thuiswerkzender van Nederland
BNR biedt altijd snelle en betrouwbare berichtgeving voor ondernemers en beslissers. Zeker in een tijd zoals deze.
We zijn dé zender voor thuiswerkers en houden ondernemend Nederland up-to-date door de gebeurtenissen te vertalen naar de gevolgen. En meer dan dat. We maken inzichtelijk wat deze crisis betekent voor het bedrijfsleven, de economie en de maatschappij.


Over BNR Nieuwsradio
BNR Nieuwsradio is dé nationale zakelijke zender en houdt ondernemend Nederland 24 uur per dag op de hoogte van al het nieuws. Live en on demand, via de radio en via podcasts. Fris en opgewekt van toon, altijd scherp en up-to-date. BNR Nieuwsradio zorgt voor snelle duiding en heldere verdieping. Topjournalistiek met intelligente programma’s, spraakmakende presentatoren, spannende debatten en speels vermaak.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.