Spring naar bijdragen

SLAM! organiseert tweede editie Quarantaine Festival


de redactie

1079 weergaven

Na een succesvolle eerste editie van het SLAM! Quarantaine Festival gaat het online spektakel a.s. vrijdag voor een nieuwe editie. Deze week is het o.a. aan Lucas & Steve en Don Diablo om de kijkers en luisteraars van SLAM! een vliegende start van het weekend te geven. DJ La Fuente pakt opnieuw het podium en zal vanaf de middenstip van het Philips stadion een set weggeven. Om de lat een stukje hoger te leggen, zijn er komende vrijdag DJ's van over de hele wereld meegenomen in de line-up. Afgelopen week werd SLAM! MixMarathon presents Quarantaine Festival meer dan 145.000 keer gestreamed. Ook deze week is alles live te volgen via radio, het SLAM! YouTube kanaal en SLAM! TV.


Wereldwijd publiek
Tijdens de eerste editie van het grootste, virusvrije festival ter wereld bleek dat uit alle windstreken van de wereld meegekeken werd. Er kwamen reacties binnen vanuit Argentinië tot aan Thailand. Om verder uit te pakken met de internationale vibe zijn er in deze editie meer internationale namen aan de line-up toegevoegd. Zo zien de luisteraars en kijkers komende vrijdag o.a. Vintage Culture uit Brazilië, James Hype uit Engeland en schakelt Hugel live in vanuit Frankrijk.  


SLAM! MixMarathon presents Quarantaine Festival, vrijdag 3 april van 12:00 tot 24:00 uur via radio, het YouTube kanaal SLAM! Music en SLAM! TV. Kijk voor de actuele line-up op www.slam.nl of de online kanalen van SLAM!. Vanaf middernacht uur gaat de SLAM! MixMarathon door tot zaterdagmorgen 06:00 uur met de reguliere programmering. 


Afbeelding: LaFuente dakterras (foto SLAM!)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.