Spring naar bijdragen

NPO Radio 2 presenteert: de Songfestival Top 50


de redactie

480 weergaven

What’s another year? Johnny Logan won er al in 1980 het Eurovisie Songfestival mee en nu de liefhebbers een jaartje moeten wachten, zorgt NPO Radio 2 tóch voor de juiste Songfestival-sfeer: iedereen kan stemmen voor de Songfestival Top 50. De lijst met de leukste Songfestivalliedjes aller tijden is vrijdag 15 mei te horen op NPO Radio 2, van 18:00 tot 22:00 uur.


“Het Eurovisie Songfestival mag dan wel verplaatst zijn naar volgend jaar, NPO Radio 2 haalt het gevoel alsnog naar Nederland, inclusief ‘may I have your votes, please’. Luisteraars kunnen vanaf maandag 11  mei 09.00 uur via www.nporadio2.nl/ stemmen op hun favoriete nummers voor het ultieme overzicht van Songfestival-liedjes”, zegt Peter de Vries, zendermanager van NPO Radio 2.
De stembus sluit donderdag 14 mei om 12:00 uur in het programma Aan De Slag! van dj Bart Arens. Later op diezelfde donderdag wordt tussen 20:00 en 22:00 uur de complete lijst bekendgemaakt in een speciale uitzending van De Staat van Stasse. DJ Stefan Stasse voorziet de uitslagen van commentaar.


De Songfestival Top 50 is vrijdag 15 mei te horen op NPO Radio 2, van 18:00 tot 22:00 uur. De presentatie is in handen van de dj’s Bart Arens, Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof.


Om in de stemming te komen is van maandag 11 tot en met vrijdag 15 mei in elk programma op NPO Radio 2 een nummer te horen dat op het Eurovisie Songfestival is vertolkt.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.