Jump to content

Alex Beishuizen nieuwe hoofdredacteur Rijnmond 

Sign in to follow this  
de redactie

130 views

Alex Beishuizen (54) start  per 1 juni als hoofdredacteur van mediabedrijf Rijnmond. Beishuizen volgt Ib Haarsma op die in maart de overstap maakte naar NH Media. Sinds eind maart nam Beishuizen de taken waar als interim-hoofdredacteur. 


Beishuizen is geen onbekende in de media. Hij begon zijn carrière in de radiojournalistiek. Waarna hij bij diverse regionale omroepen, waaronder Omroep Flevoland en Omroep Brabant, aan de slag is geweest. Naast radio en televisie was hij ook werkzaam voor verschillende print- en onlinemedia. Beishuizen werkte eerder al bij Rijnmond en keert na ruim 20 jaar weer terug.


“Het vervult me met trots dat ik hoofdredacteur kan zijn bij dit mooie mediabedrijf in een zeer uitdagende regio”, aldus Alex Beishuizen. “Ik beschouw het als mijn taak om Rijnmond inhoudelijk nog relevanter te maken voor ons publiek en de redactionele organisatie moderner en toekomstbestendiger. Daar zijn de afgelopen jaren al flinke stappen in gemaakt en daar geef ik graag een vervolg aan.”


Bert Klaver, algemeen directeur Rijnmond, over de komst van Alex Beishuizen: "Ik ben erg blij met de komst van Alex die, met zijn ruime hoofdredactionele ervaring bij diverse omroepen en uitgeverijen, een heldere visie heeft over de toekomstmogelijkheden van een modern mediabedrijf als onze regionale omroep Rijnmond. Ik wens hem veel succes in zijn nieuwe functie”.


Afbeelding: Alex Beishuizen (foto RTV Rijnmond)

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.