Jump to content
Sign in to follow this  

Tabitha eerste 538 TOP 50 co-host

Sign in to follow this  
de redactie

130 views

De '538 TOP 50' wordt vanaf vandaag niet meer alleen door Ivo van Breukelen gepresenteerd. De 538-dj krijgt iedere laatste vrijdag van de maand versterking van één van de artiesten uit de hitlijst. Tabitha bijt het spits af en neemt als eerste '538 TOP 50 co-host' plaats achter de microfoon. De zangeres staat met ‘Slapen Met Het Licht Aan’, dat zij samen met Nielson uitbracht, genoteerd op de eenentwintigste positie.


Ivo van Breukelen, dj 538 TOP 50: “We laten iedere laatste vrijdag van de maand één van de artiesten uit de lijst naar de studio komen om samen de populairste hits te presenteren, waaronder die van zichzelf. Daarnaast bespreken we met iedere artiest een aantal 538 TOP 50-onderwerpen. Zo vragen we de artiest de volgens hen ones to watch met heel Nederland te delen en draaien we hun meest favoriete nieuwe release. Uiteraard brengen we onze luisteraars in contact met de artiest en kunnen zij al hun vragen stellen!"


Tabitha schuift vanmiddag van 16:00 uur tot 18:00 uur aan bij de '538 TOP 50'. De eerst volgende co-host is afhankelijk van de samenstelling van de hitlijst en wordt binnenkort bekendgemaakt.


538 TOP 50
De '538 TOP 50' is de meest actuele hitlijst van Nederland. De lijst wordt dagelijks samengesteld op basis van streamingcijfers, airplay van alle Nederlandse radiostations en de favorieten van 538 Members die invloed uitoefenen door te stemmen. Op deze manier weerspiegelt de lijst de daadwerkelijke populariteit van de muziek bij het publiek. De '538 TOP 50' wordt gepresenteerd door Ivo van Breukelen en is iedere vrijdagmiddag van 14:00 uur tot 18:00 uur te horen op 538. Daarnaast neemt Barend van Deelen iedere maandag tot en met donderdag tijdens zijn programma om 19:00 uur de belangrijkste verschuivingen en opvallende tracks horende bij het nieuws van die dag door tijdens de Mobiel.nl Dag Top 5.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Blog reacties

    • Ik woonde in een gebied - Achterhoek - waar grotendeels naar H3 werd geluisterd, wegens on-ontvangbaarheid Veronica en H 3 op FM, maar ik werd ongesteld als ik verplicht mee moest luisteren.
    • De Haagse bluf, en daar kom je ver mee. Iemand rekende voor mij uit dat hij alleen voor AT al 12.000 Euro kwijt is aan alle DAB vergunningen. Daar komen de zendkosten nog bij. Maar je kan rekken, AT is erg laat met versturen facturen (ik heb er wel eens gehad meer dan 5 jaar na vergunningverlening). Ik denk dat de rekeningen pas volgend jaar komen. En dan kan je met betalingsregelingen en negeren incasso nog een een tijd rekken. De zendkosten is een ander verhaal.   In een ar
    • en dit was nog maar deel 1 dus nog meer verbijstering komt in de volgende delen voorbij!
    • 1967. Onvoorstelbaar wat er toen allemaal op muziekgebied aan de hand was. Radio Veronica vierde hoogtij, The Beatles kwamen met een wereldalbum (Sgt. Pepper's ...) en op Hilversum Drie hoorde je nog overvloedig operetteliedjes en zorgvuldig uitgezochte Christelijke liederen. Dat probeerde dan een alternatief te zijn voor de zeezenders, met name voor Veronica. Nog tot 1985 hoorde je op vrijdagmorgen de Muzikale Fruitmand door de EO. Ik noem het maar als voorbeeld hoor, en het lag ook eigenlijk n


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.