Jump to content

Vanuit huis op reis met podcast en audio-ervaring '3 op Reis Droomreis'


de redactie

251 views

Hoe reizen er in de toekomst uitziet, daar kunnen we nu alleen maar over speculeren. Maar één ding is zeker: we verlangen massaal naar dat avontuurlijke reisgevoel. In de nieuwe reispodcast 'De koffer in met 3 op Reis' dromen Chris Zegers en Jennifer Hoffman samen met de 3 op Reis-crew weg bij de meest bijzondere en mooiste bestemmingen. Elke aflevering zoomen ze aan de hand van tien vaste vragen in op één land. En dat levert opmerkelijke reisverhalen, praktische tips en hilarische anekdotes op.


Chris: "Als we op reis zijn voor 3 op Reis, zouden we het liefst een webcam in de koffer gooien om iedereen live mee te nemen op onze reizen. We beleven namelijk zoveel mooie reisavonturen die we graag willen delen, maar daar is de zondagavonduitzending echt te kort voor. Verhalen als 'hoe een kakkerlak in de Colombiaanse jungle mijn mond in liep, terwijl ik lekker lag te dromen' zijn niet te filmen, maar wel goed te vertellen. In onze nieuwe podcast 'De koffer in met 3 op Reis' delen we al onze avonturen, belevenissen en ervaringen achter de schermen. Zo nemen we de luisteraar toch een beetje mee in onze koffer."


In de zesdelige podcastserie praten Chris en Jennifer over Taiwan, Bhutan, Finland, Oezbekistan, New Mexico en Colombia. 'De koffer in met 3 op Reis' is om de week op woensdag te beluisteren via Spotify en je favoriete podcast app.


3 op Reis Droomreis
3 op Reis Droomreis is een ontspannend audioverhaal waarbij onder andere 3 op Reis-presentator Nienke de la Rive Box de luisteraar meevoert langs verre oorden en bijzondere bestemmingen. Tijdens de audiobeleving bepaalt de luisteraar zelf de route, door telkens een pad te kiezen. Droomreis is de perfecte manier om vanaf je bank, bed of misschien wel bad op reis te gaan en je hoofd helemaal leeg te maken. 3 op Reis Droomreis ervaar je het best op je mobiel, met koptelefoon op en ogen dicht via https://demo.bnnvara.nl/droomreis/

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.