Jump to content

Grootste hits aller tijden door de versnipperaar


de redactie

268 views

Één van de meest legendarische en spannendste spellen van Nederland is terug op de radio: de Snipperhit. Het is hét spel voor muziekkenners, waarbij één van de grootste hits aller tijden door de versnipperaar gaat en er slechts een ultrakort fragment overblijft. Het is vervolgens aan de luisteraars om de snipperhit én de bijbehorende artiest te herkennen. De luisteraar die het nummer weet te raden en wordt gebeld door één van de Veronica-dj’s, wint de jackpot die kan oplopen tot maar liefst €15.000,-. 


De eerste opgave ging vanochtend om 07:00 uur van start in ‘De Veronica Ochtendshow met Giel Beelen’ en werd binnen anderhalf uur al geraden door een fanatieke luisteraar. Wesley de Graaf wist ‘Just Like Fire’ van P!nk te herkennen en won daarmee €400,-.


Elke werkdag tussen 07:00 uur en 18:00 uur mogen luisteraars ieder uur een poging doen om de snipperhit te raden. De jackpot start met een bedrag van €300,-. Bij ieder fout antwoord wordt er €100,- bij de jackpot opgeteld. De prijzenpot kan oplopen tot een maximum van €15.000,-. Zodra de Snipperhit geraden is, start een nieuwe opgave en begint de jackpot opnieuw met €300,- in de kas.


De Veronica Snipperhit wordt van maandag 15 juni tot en met vrijdag 3 juli elke werkdag tussen 07:00 uur en 18:00 uur gespeeld. Indien de opgave op de laatste dag nog niet is geraden, introduceert Veronica een finalespel. De jackpot gaat er die dag gegarandeerd uit. Meespelen kan via de gratis Veronica-app.

  • Sad 1

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.