Spring naar bijdragen

Grootste hits aller tijden door de versnipperaar


de redactie

679 weergaven

Één van de meest legendarische en spannendste spellen van Nederland is terug op de radio: de Snipperhit. Het is hét spel voor muziekkenners, waarbij één van de grootste hits aller tijden door de versnipperaar gaat en er slechts een ultrakort fragment overblijft. Het is vervolgens aan de luisteraars om de snipperhit én de bijbehorende artiest te herkennen. De luisteraar die het nummer weet te raden en wordt gebeld door één van de Veronica-dj’s, wint de jackpot die kan oplopen tot maar liefst €15.000,-. 


De eerste opgave ging vanochtend om 07:00 uur van start in ‘De Veronica Ochtendshow met Giel Beelen’ en werd binnen anderhalf uur al geraden door een fanatieke luisteraar. Wesley de Graaf wist ‘Just Like Fire’ van P!nk te herkennen en won daarmee €400,-.


Elke werkdag tussen 07:00 uur en 18:00 uur mogen luisteraars ieder uur een poging doen om de snipperhit te raden. De jackpot start met een bedrag van €300,-. Bij ieder fout antwoord wordt er €100,- bij de jackpot opgeteld. De prijzenpot kan oplopen tot een maximum van €15.000,-. Zodra de Snipperhit geraden is, start een nieuwe opgave en begint de jackpot opnieuw met €300,- in de kas.


De Veronica Snipperhit wordt van maandag 15 juni tot en met vrijdag 3 juli elke werkdag tussen 07:00 uur en 18:00 uur gespeeld. Indien de opgave op de laatste dag nog niet is geraden, introduceert Veronica een finalespel. De jackpot gaat er die dag gegarandeerd uit. Meespelen kan via de gratis Veronica-app.

  • Treurig 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.