Jump to content

Demi van Dijk uit Hilversum wint ‘Ekdom in de Morgen Imitatoernooi’ met imitatie van Britt Dekker


de redactie

301 views

Demi van Dijk is de winnaar van het ‘Ekdom in de Morgen Imitatoernooi’ van Radio 10. De Hilversumse kreeg met haar imitatie van presentatrice en actrice Britt Dekker de meeste stemmen van de luisteraars. Demi mag zich ‘de beste imitator van Nederland’ én de trotse eigenaar van de ‘Gouden Papegaai’ noemen. Andere genomineerden in de zoektocht naar de beste imitator waren onder andere Nick Stricker als Jan Smit, Bart Juwett als André van Duin, Kevin van den Berg als Marc-Marie Huijbregts en Thieme Kommeren als Valerio Zeno.

 

Demi van Dijk uit Hilversum: “Dit is niet normaal. Ik kan het niet geloven. Ik sta helemaal te shaken, want ik had het niet zien aankomen. Ik moet er zo echt even van bijkomen. Ik ben super blij!"

 

Gerard Ekdom, Radio 10-dj: “Het hele toernooi was één groot feest met al die bekende stemmen. Iedereen heeft het ongelofelijk goed gedaan, maar Demi is een terechte winnaar. Ze is nog maar 17 jaar en haar imitatie van Britt Dekker is niet van het echt te onderscheiden. Zo ontzettend goed, zij verdient de ‘Gouden Papegaai’.”

 

Imitatoernooi

Twee weken lang konden luisteraars zichzelf of iemand anders via de website van Radio 10 opgeven om mee te doen aan het ‘Ekdom in de Morgen Imitatoernooi’ waarin Gerard Ekdom op zoek ging naar de beste imitator van Nederland. Vrijdag 12 juni verscheen er een longlist met negen genomineerden waarna luisteraars hun stem konden uitbrengen op hun favoriete imitator. Vanmorgen verraste de Radio 10-dj de winnaar telefonisch met het goede nieuws tijdens ‘Ekdom in de Morgen’.

 

'Ekdom in de Morgen’ is iedere maandag tot en met vrijdag van 06.00 tot 10.00 uur te horen bij Radio 10. 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.