Jump to content

NPO 3FM steunt popsector met Maand Van De Livemuziek


de redactie

509 views

Nederland versoepelt langzaam de coronamaatregelen waardoor we weer naar restaurants, terrassen en bioscopen mogen. Toch is er een sector die nog steeds in zwaar weer verkeert: de culturele sector. Om poppodia én artiesten te steunen, staat NPO 3FM in juli een maand lang in het teken van livemuziek. Met een tour langs twaalf concertzalen in Nederland, één in elke provincie. 
 

De concertzalen hebben het, net als andere culturele instellingen in Nederland, zwaar. Festivals gaan niet door en de concerttours en clubshows worden afgezegd. De artiesten die nog wel optreden mogen dat voor slechts 100 bezoekers doen, afhankelijk van de locatie. 3FM organiseert daarom een symbolische concerttour langs de poppodia in Nederland en doet daarbij één zaal per provincie aan. 
 

3FM-talents

Dat doet de zender samen met 3FM-artiesten, die tijdens de coronacrisis in de bloei van hun carrière staan, om ook hen een steuntje in de rug te geven. Er zijn optredens van onder anderen Blanks, De Likt, Waltzburg, Wies, San Holo, Jeangu Macrooy, Someone, KIMONO, Nana Adjoa, DeWolff, The Cool Quest, The Vices, Áslaug, Queen’s Pleasure, Ten Times A Million, Tim Dawn, EUT en Linde Schöne. Voor meer informatie over data en concertzalen: 3fm.nl/poppodia.

 

Kaarten winnen 
Afhankelijk van de zaal mogen er maximaal honderd luisteraars bij zijn om op gepaste afstand getuige te zijn van één van de eerste live-concerten. Kaarten voor de optredens zijn vanaf 29 juni on-air en online te winnen via 3FM. Thuisblijvers kunnen de volledige concerten volgen via 3FM en 3FM.nl/live.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.