Jump to content

Openhartige gesprekken met bekende DJ's in eerste 538-podcast


de redactie

186 views

Het laatste nieuws uit de dancewereld, de dikste nieuwe dancetracks en de meest toonaangevende dj’s zijn wekelijks te horen in 538 Dance Department. Vanaf vandaag start dj Dennis Ruyer ook een eigen podcastserie: ‘Dance Department Backstage’. Hij duikt in het studio- en stageleven van dj’s en producers, spreekt met allerlei insiders uit het nachtleven en neemt de luisteraar mee in deze boeiende, creatieve wereld.


In de eerste aflevering gaat Ruyer 30 minuten backstage met Lucas & Steve. Hij spreekt met het duo over nieuwe tracks, het leven op tour, de muziek waarmee ze opgroeiden, het werkproces als duo en welk effect de coronacrisis heeft op de scene. Joris Voorn en Duke Dumont zijn de volgende gasten in de podcastreeks. De podcast is te horen op JUKE, Spotify, iTunes, Soundcloud en in de 538 app.


Dennis Ruyer: "Ik wil tijdens het gesprek achterhalen hoe de weg naar succes verliep, wat de intrinsieke motivatie van mensen is om te doen wat ze doen, en wat de grote voor- en nadelen het leven in dancewereld. We trappen af met Lucas & Steve en ik zie uit naar de komende gesprekken met dj’s, producers, eventorganisatoren en andere insiders uit de dance."


"538 wil met haar podcasts echt iets nieuws toevoegen aan het grote bestaande podcastaanbod. Dance Department is het langst lopende danceprogramma op de Nederlandse radio waar passie voor dance, in alle stromingen en subgenres, vanaf spat. Dit is hét moment dat de show een stap verder gaat en liefhebbers extra diepgang en luisterplezier geeft." Menno de Boer - radio director 538  Dance Department Backstage met Lucas en Steve is hier te beluisteren


Dance Department Backstage
De podcast 538 Dance Department Backstage is elke week exclusief beschikbaar via 538.nl en JUKE en een week later te beluisteren via Spotify, iTunes en Soundcloud.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.