Spring naar bijdragen

Martijn Zuurveen benoemd tot Radio Director RadioCorp


de redactie

643 weergaven

RadioCorp, media exploitant van de radiostations SLAM! en 100% NL, heeft Martijn Zuurveen aangesteld tot Radio Director. Zuurveen was de afgelopen twee jaar al eindverantwoordelijk voor de programmering van 100% NL. De afgelopen maanden vervulde hij deze rol tevens ad interim voor SLAM!. In de nieuwe rol van Radio Director is hij eindverantwoordelijk voor alle audiocontent van beide radiozenders evenals de programmering van de TV stations SLAM!TV en 100% NL TV. 


"Echt te gek dat ik verder mag blijven bouwen aan deze mooie mediamerken!" Laat een enthousiaste Martijn Zuurveen weten. "Juist doordat de stations en doelgroepen zo verschillen van elkaar, zijn de mogelijkheden eindeloos. Er liggen nog veel mooie kansen voor beide zenders, dat zien we aan de forse stijging in onze luistercijfers de afgelopen maanden. Ik zie het al een fantastische uitdaging om deze kansen aan te pakken, met natuurlijk als doel mooie luistercijfers!"


Martijn Zuurveen brengt een uitgebreide expertise met zich mee, hij deed ervaring op in alle facetten van het radiovak. Zo werkte hij als dj, producer, sidekick, coach, regisseur en eindredacteur. Deze rollen vervulde hij bij diverse Nederlandse radiostations waaronder de afgelopen twee jaar fulltime bij 100% NL en in de laatste maanden tevens ad interim bij SLAM!. 


Afbeelding: Martijn Zuurveen (foto RadioCorp)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.