Spring naar bijdragen

Bilal Wahib schept tijgerpoep als tegenprestatie nummer 1-positie 538 TOP 50


de redactie

596 weergaven

'Tigers' van Bilal Wahib staat deze week op #1 in de '538 TOP 50'. Het nummer wordt veel gedraaid op de Nederlandse radio, geluisterd via streamingsdiensten én is enorm populair onder luisteraars die massaal op het nummer stemden. Het levert de zanger niet alleen de hoogste positie op in de hitlijst, maar ook een bijzonder bezoekje aan de dierentuin. Als tegenprestatie voor zijn nummer 1-notering gaat Bilal volgende week samen met 538-dj en presentator van de hitlijst Ivo van Breukelen het tijgerverblijf van Dierenpark Amersfoort in om samen tijgerpoep te scheppen. 


Bilal Wahib was vorige week co-host tijdens de uitzending van de '538 TOP 50' toen het idee voor de tegenprestatie ontstond. De zanger moest die dag nog genoegen nemen met de tweede positie in de hitlijst, maar zag dit als een mooie uitdaging voor de komende week. Ivo van Breukelen speelde hier slim op in en kwam met het idee om samen symbolisch tijgerpoep te gaan scheppen als ‘Tigers’ de week erna de nummer 1-notering zou behalen. Bilal zag de tegenprestatie meteen zitten en beloofde alles op alles te zetten om de nummer 1-positie binnen te halen.


Bilal Wahib: "Dit is vet. Een nummer 1-hit! Natuurlijk ga ik die tegenprestatie doen. Ik ben met die tigers, tigers, tigers, tigers... Let's go man!"


538 TOP 50
De '538 TOP 50' is de meest actuele hitlijst van Nederland en is vandaag van 14:00 uur tot 18:00 uur te horen op Radio 538. De lijst wordt dagelijks samengesteld op basis van streamingcijfers, airplay van alle Nederlandse radiostations en de favorieten van 538 Members die invloed uitoefenen door te stemmen. Op deze manier weerspiegelt de lijst de daadwerkelijke populariteit van de muziek bij het publiek. 


Afbeelding: Ivo van Breukelen en Bilal Wahib (foto Radio 538)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.