Spring naar bijdragen

SLAM! komt met Housuh in de Pauzuh week


de redactie

556 weergaven

Komende week staat SLAM! volledig in het teken van Housuh in de Pauzuh. Het lunchprogramma van SLAM!, dat normaliter alleen van maandag t/m donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur te horen is, wordt van 10 t/m 16 augustus tussen 06:00 en 00:00 uur uitgezonden. Housuh in de Pauzuh is een mix waarbij de playlist alle kanten op gaat. Van clubknallers uit de jaren ’90 tot aan de lekkerste R&B uit de ‘00’s met een goede afwisseling met hits van nu en de nodige guilty pleasures tussendoor. De Housuh in de Pauzuh special is direct het startschot om het programma zeven dagen in de week te brengen. Vanaf 14 augustus gaat de wijziging van de programmering in en horen SLAM!-luisteraars de lunchmix iedere dag tussen 12:00 en 13:00 uur.


Housuh in de Pauzuh sluit naadloos aan bij de ambitie van SLAM! om het muziekaanbod te verbreden, zonder dat de herkenbaarheid van de zender verloren gaat. Afgelopen jaar lanceerde SLAM! al een online themakanaal waar alleen maar mixen van Housuh in de Pauzuh te horen zijn. Dat bleek een regelrechte hit te zijn met veelbelovende streamingcijfers.


Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp laat weten: “SLAM! maakt nu niet alleen de lunch van je werkdag lekkerder, maar ook je weekend een stuk leuker! We zien aan de luistercijfers hoe populair het programma is, de cijfers blijven stijgen. Het is een programma met de juiste energie, een mix om je vingers bij af te likken!"

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.