Jump to content

NPO 3FM eert Nederlandse artiesten in coronatijd met 3FM Awards


de redactie

425 views

Zojuist maakte 3FM-dj Sander Hoogendoorn in de ochtendshow Sanders Vriendenteam bekend dat 3FM op donderdag 1 oktober een unieke editie van de 3FM Awards organiseert. De awardshow is een eerbetoon aan wat er op muzikaal gebied gebeurde in dit moeilijke jaar: artiesten van Nederlandse bodem die livestreams organiseerden, muzikale initiatieven bedachten of ondanks alles toch nieuwe tracks uitbrachten.


Deze editie van de 3FM Awards gaat de boeken in als een bijzondere: voor een klein publiek, met exclusieve sessies van Nederlandse artiesten die het afgelopen jaar de aandacht op zich wisten te vestigen. Vanuit het Patronaat in Haarlem reiken 3FM-dj’s awards uit in drie speciale categorieën, in het leven geroepen om de acts in Nederland te eren en te steunen: Beste Track, Beste Livestream en Beste Muzikale Initiatief. Om er voor de genomineerden én de luisteraars een mooie avond van te maken, kunnen zij via 3FM tickets winnen om als één van de weinigen de exclusieve optredens bij te wonen.


Unieke locaties 
Niemand minder dan DI-RECT, Typhoon, 3FM-talent Wies en de nummer één van de 3FM Live List 2020, Eefje de Visser, treden op tijdens de awardshow. De acts, allen genomineerd voor een 3FM Award, verzorgen de sessies vanaf bijzondere locaties in Nederland waar tijdens de live Awardshow regelmatig naartoe wordt geschakeld. Tickets voor deze exclusieve sessies zijn vanaf maandag 7 september te winnen op 3FM, via 3fm.nl/awards of de social media kanalen. De eerste kaarten voor DI-RECT worden van 7 tot en met 14 september weggegeven.


Genomineerd voor Beste Track zijn… 
Vanochtend zijn in de ochtendshow Sanders Vriendenteam de genomineerden voor Beste Track bekend gemaakt:

 • DI-RECT – Soldier On
 • EUT – Had too much
 • Snelle – Smoorverliefd
 • Duncan Laurence - Someone Else
 • Eefje De Visser - Oh
 • Kensington - Uncharted
 • Wies - Radio Stilte
 • Typhoon - Alles Is Gezegend
 • Someone - You live in my phone
 • Chef’Special - Maybe This Is Love

 
Timur Perlin maakt vanmiddag de genomineerden in de categorie Beste Livestream tijdens zijn lunchshow bekend, Frank en Eva doen hetzelfde voor de categorie Beste Muzikale Initiatief tijdens de middagshow. Stemmen kan vanaf vandaag 17:00 uur via 3fm.nl/awards.


Schaal van Rigter
Naast de 3FM awards reikt de zender ook de Schaal van Rigter uit aan het meest gedraaide liedje van Nederlandse bodem in het afgelopen jaar. Ook ontvangt 3FM-talent Wies de officiële 3FM Talent Award, die de band begin dit jaar op Noorderslag al kreeg toegekend.
  
Volg de 3FM Awards hier 
De 3FM Awards zijn donderdag 1 oktober live te volgen via 3FM, 3fm.nl en de social media kanalen van 3FM.
  
3FM Awards 2020
De 3FM Awards zijn publieksprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door het publiek. De awardshow vindt plaats op donderdag 1 oktober, waar vanwege de coronamaatregelen maar een beperkte hoeveelheid mensen bij mag zijn. Luisteraars kunnen vanaf vandaag via 3fm.nl/awards de winnaars bepalen in de volgende categorieën: Beste Track, Beste Livestream en Beste Muzikale Initiatief. De Schaal van Rigter is de 3FM Award voor de meest gedraaide Nederlandse track. De uitreiking van de 3FM Awards zijn op 1 oktober live te zien via NPO 3FM, 3fm.nl en via alle social media-kanalen van NPO 3FM te volgen. Meer info: 3fm.nl/awards.


Afbeelding: Eefje de Visser (foto NPO 3FM)

 • Sad 1

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.