Jump to content

100% NL presenteert Nederpop Top 50


Vincent

797 views

Vanmiddag presenteert 100% NL de Nederpop Top 50, dé hitlijst met de allerbeste Nederlandse popmuziek. Recente hits van nu, zoals bijvoorbeeld Zoutelande van BLØF of Rollercoaster van Danny Vera, maar ook oude klassiekers van Acda en De Munnik en André Hazes komen allemaal voorbij. De hitlijst is een verlengstuk van de Top van de Nederpop, die de gehele maand september te horen was op de radiozender.

 

De lijst is samengesteld door de luisteraars van de zender. Iedere dag werd er gebeld met een luisteraar om een liedje uit de dag top 5 te halen en een persoonlijke favoriet erin te zetten. Met de Top 50 beste Nederlandse tracks ooit gemaakt, sluit de zender de Top van de Nederpop muzikaal af. De Nederpop Top 50 is vanmiddag tussen 15:00 en 19:00 uur te horen op 100% NL en wordt gepresenteerd door Stephan Jacobs. Daaropvolgend zal Miss Montreal, de zenderbaas van deze week, de studio overnemen en haar soloshow presenteren op 100% NL.  


Artiesten als Trijntje Oosterhuis, Guus Meeuwis, Davina Michelle maar ook Henk Westbroek en Kris Kross Amsterdam waren de afgelopen maand te gast bij Koen Hansen in de nieuwe ochtendshow Goedemorgen 100% NL. Er werd daarbij onder andere gesproken over onderwerpen als de Nederlandse popmuziek en eigen loopbaan. Ook mochten de artiesten persoonlijke favoriete nederpoptracks doorgeven. Zo kwam Snelle met ‘Papa’ van Stef Bos is de favoriete nederpoptrack van Trijntje Oosterhuis ‘Als De Liefde Niet Bestond’ van Toon Hermans en geeft Emma Heesters de voorkeur aan ‘Zij’ van Marco Borsato. 


Afbeelding: Stephan Jacobs (foto William Rutten/100% NL)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...