Spring naar bijdragen

Veronica Inside nieuwe ochtendshow Radio Veronica


de redactie

723 weergaven

De populaire middagshow Veronica Inside verhuist op 2 november naar de ochtend van Radio Veronica. Vanaf die dag is Wilfred Genee iedere maandag tot en met donderdag van 07:00 uur tot 09:00 uur te horen. De Veronica-dj en presentator neemt zijn vaste sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen mee naar het nieuwe tijdslot. Nieuw in de vaste samenstelling is nieuwslezeres Florentien van der Meulen die al vaker als invaller naast de heren is aangeschoven. Niet alleen de samenstelling van het team blijft grotendeels onveranderd, ook de inhoud van het programma blijft vertrouwd. Zo wordt het nieuws van de dag besproken, het laatste sportnieuws doorgenomen, komen de grootste hits aller tijden voorbij en wordt er veel gelachen.


Wilfred Genee: “Eind vorig jaar hebben we een week de ochtendshow mogen presenteren en toen is er een klein zaadje bij me geplant dat is uitgegroeid tot liefde voor het tijdslot. Niels en Rick kennen het gevoel als geen ander, zij hebben jarenlang een ochtendshow gepresenteerd. De vroege uren hebben iets magisch. Onderdeel uitmaken van het ochtendritueel van onze luisteraars, daar kijk ik ontzettend naar uit!”


Marc Adriani, Content & Programma Directeur: "Wilfred, Rick en Niels hebben het afgelopen jaar bewezen perfect te passen bij Radio Veronica. Elke dag vuurwerk op de radio. Die energie horen we straks iedere ochtend, ideaal om de dag mee af te trappen."


Net als in de middag, wordt de luisteraar tijdens Veronica Inside in de ochtend getrakteerd op eerlijke, spraakmakende radio: journalistieke onderwerpen, actuele gasten, een tijdloze playlist van de beste muziek ooit gemaakt, optredens, veel humor, verrassende items én natuurlijk de chemie binnen het team.


Nieuwe programmering
Veronica Inside is vanaf 2 november iedere maandag tot en met donderdag van 07:00 uur tot 09:00 uur te horen op Radio Veronica. Tot 2 november is dj Martijn Muijs samen met nieuwslezeres Florentien in de ochtend van Radio Veronica te horen. De invulling van de vrijdagochtend en nieuwe middagshow worden binnenkort bekendgemaakt.


Naast Veronica Inside Radio presenteert Wilfred Genee de gelijknamige voetbaltalkshow op tv-zender Veronica. Veronica Inside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20:30 uur te zien.


Afbeelding: Niels van Baarlen, Wilfred Genee, Rick Romijn (foto Radio Veronica / Remko Modderkolk)

  • Treurig 1

1 Opmerking


Aanbevolen antwoorden

Wilfred Genee laat al maanden via de radio weten dat hij zeer geïnteresseerd is in Veronica Inside als ochtendshow.  Ik ben niet zo'n luisteraar van radio Veronica, maar ik vang regelmatig wat op van dit programma in de middag van 1600-1800, het bevalt me wel. Maar mijn vrouw is pas een echte trouwe luisteraar. Die schoot meteen in de stress toen Genee begon over eventueel verhuizen naar de ochtend. En ik maar zeggen, dat doen ze nooit. Ondertussen kwam de wens van Wilfred Genee bijna in elke radiouitzending van Veronica Inside wel ter sprake. De stress van mijn vrouw werd steeds groter. En ik telkens maar zeggen dat ze het waarschijnlijk wel verkeerd had gehoord of begrepen, want ik had er verder niets over gelezen of gehoord. Maar goed, het is dus nu officieel, Veronica Inside gaat naar de ochtend. Daar zullen heel veel vaste luisteraars van dit programma niet blij mee zijn. Nou weet ik wel, je kunt het tegenwoordig heel makkelijk op elk moment terugluisteren, maar daar is mijn vrouw niet zo van. Ik ga mijn vrouw voorzichtig informeren over dit nieuws.  

Link naar opmerking
Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.