Jump to content

Emmely de Wilt nu ook op zondag met ‘Het Oor Wil Ook Wat’ op NPO Radio 2 


de redactie

157 views

Zaterdag 3 oktober start de nieuwe programmering van NPO Radio 2. KRO-NCRV DJ Emmely de Wilt zal vanaf dan haar programma Het Oor Wil Ook Wat naast iedere zaterdag ook op iedere zondag presenteren, van 10:00 tot 12:00 uur op NPO Radio 2.


In Het Oor Wil Ook Wat gaan de liefde voor muziek, verhalen van luisteraars, even pijnlijke als ontroerende ontboezemingen en vrolijke onzin hand in hand. Dit allemaal onder de bezielende leiding van De Wilt, die graag haar oor te luister legt.
 

Emmely’s carrière is het afgelopen jaar in een stroomversnelling geraakt. Waar ze eerst nog in de nacht Motel De Wilt presenteerde, mocht ze eind 2019 Stefan Stasse vervangen tijdens de Top 2000, nam ze Bureau Kijk In De Vegte over, bedacht ze Het Oor Wil Ook Wat en won ze als klap op de vuurpijl ook nog de Marconi Award voor Aanstormend Talent.
 

De Wilt: “Ik kan iedereen aanraden om Het Oor Wil Ook Wat te luisteren! Bijvoorbeeld in de file bij de milieustraat. Of bij het preiplanten. Of tijdens het braken in de emmer naast je bed, na een nacht die vast leuk was als je je hem kon herinneren. Of langs het veld, terwijl je motorisch uitgedaagde dochter weer loopt te prutsen als linksback in een of ander flutteam. Is leuk hoor. Het programma bedoel ik. Het Oor Wil Ook Wat. Vind ik zelf. Al zeg ik het zelf. Hoe dan ook, ik vind het oprecht een grote eer om met een geweldig team op dit fantastische tijdstip radio te mogen maken!” 


Het Oor Wil Ook Wat, vanaf 3 oktober op zaterdag en zondag tussen 10:00 en 12:00 uur bij KRO-NCRV op NPO Radio 2.
 

Afbeelding: Emmely de Wilt (foto Linda Stulic / KRO-NCRV)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.