Jump to content

SLAM! brengt het beste van ADE tijdens de SLAM! MixMarathon


de redactie

105 views

Aanstaande vrijdag pakt SLAM! uit met de SLAM! MixMarathon ADE special. De zender brengt de nodige portie dancemuziek speciaal voor iedereen die met (een beetje) weemoed terugkijkt naar het Amsterdam Dance Event. Nu de 25ste editie van het wereldberoemde muziekevent voornamelijk online zal plaatsvinden, haalt het station komende vrijdag de meest memorabele sets van de SLAM! MixMarathon XXL van 2019 uit het archief. Luisteraars en kijkers worden getrakteerd op grote namen als Sunnery James & Ryan Marciano, Armin van Buuren, Kris Kross Amsterdam en Meduza. De DJ-sets zijn tussen 06:00 en 24:00 uur te horen op radio als ook te zien op SLAM! TV en het SLAM! Music kanaal op YouTube.


De afgelopen vijf jaar verhuisde SLAM! tijdens het Amsterdam Dance Event de gehele inboedel naar het epicentrum van de dancemuziek; Amsterdam. Voorgaande jaren keken er miljoenen mensen mee naar de livestream van de DJ-sets op de kanalen van SLAM!. Vanuit alle windstreken werd er meegekeken, van Zuid Amerika tot aan Azië en de rest van Europa. De MixMarathon ADE special is ook dit jaar te volgen via alle kanalen van de radiozender. SLAM! TV is deze maand gratis beschikbaar voor iedereen die een tv-abonnement heeft bij KPN, Caiway en Delta. De volledige line-up van De MixMarathon ADE-special is te vinden in de bijlage en op de website van SLAM!.


Dancespektakel op SLAM!
"Ondanks dat ADE dit jaar niet door kan gaan zoals we gewend zijn, brengen we het dancespektakel toch nog naar de mensen toe. Dancemuziek is ’s Nederlands grootste exportproduct, ook zit dance in het DNA van SLAM!. ADE stilzwijgend voorbij laten gaan was natuurlijk geen optie", vertelt Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp. “We roepen heel Nederland op om SLAM! aan te zetten of mee te kijken, zo zijn we er tóch nog een beetje bij dit jaar!"


SLAM! MixMarathon
De SLAM! MixMarathon is al ruim vijf jaar een vast onderdeel van de SLAM! programmering en ongekend populair bij de doelgroep. Iedere vrijdag hoor je van 's morgen zes tot 's avonds laat de lekkerste dancemuziek van de grootste artiesten in de mix op SLAM!.


Amsterdam Dance Event
Het Amsterdam Dance Event (ADE) is een muziekconferentie, festival en wereldwijde ontmoetingsplek voor de creatieve muziekindustrie. De 25ste editie van Amsterdam Dance Event is afgelopen woensdag van start gegaan, maar zal dit jaar voor het overgrote deel online plaatsvinden.

 

ADESpecial.thumb.jpg.9b3cddca05ff85a461234b51a8c7d4ab.jpg

 

Afbeelding: Kris Kross Amsterdam (foto SLAM!)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.