Jump to content

Dennis Ruyer en Celine Huijsmans presenteren nieuwe Veronica middagshow


de redactie

112 views

Vanaf maandag 2 november presenteert dj Dennis Ruyer de nieuwe Veronica middagshow. Aan zijn zijde zit Celine Huijsmans, die een rol als sidekick gaat vervullen en het nieuws verzorgt. Beide stemmen zijn bekend bij de Veronica-luisteraar. Ruyer is momenteel iedere werkdag te horen tussen 10:00 en 13:00 uur, Huijsmans leest dagelijks het nieuws in de nu nog middagshow Veronica Inside.


Dennis Ruyer: "Heerlijk om deze vakantiebaan van afgelopen zomer door te trekken richting de winter. De middag is de plek waar alles samen komt op de radio. De werkdag van je afschudden, richting je avond met het laatste nieuws, de oogverblindende Celine, de beste muziek, en de leukste luisteraars."


Celine Huijsmans: “De middag is een heerlijke plek om radio te mogen maken. Er is ruimte voor verdieping van het gesprek van de dag, het nieuws van de avond komt binnen en de muziek mag nét wat harder dan ‘s morgens. Ook krijg ik de kans om mij te ontwikkelen als sidekick waar ik erg naar uitkijk. Dennis en ik hebben van de zomer al een voorproefje gehad van wat deze show zou kunnen zijn en dat smaakte zeker naar meer!”


Marc Adriani, Programma Directeur Radio: “Dennis en Celine zijn een goede match en een unieke combinatie, dat hebben we de afgelopen zomer als vervanger van Veronica Inside al kunnen horen. Met de nieuwe ochtend- en middagshow introduceert Veronica per 2 november een stevige programmering die past bij waar de zender voor staat!”


Dennis Ruyer presenteert naast zijn dagelijks programma op Veronica ook ‘Dance Department’ op Radio 538. Dit zaterdagavondprogramma blijft de dj combineren met de nieuwe Veronica middagshow. Celine Huijsmans is naast Veronica-gezicht ook presentatrice van het SBS-televisieprogramma ‘Shownieuws’, dat zij zal blijven presenteren.


Nieuwe programmering Veronica
Maandag 2 november verhuist Veronica Inside van de middag naar de ochtend. Dennis Ruyer en Celine Huijsmans nemen plaats in de middag, waardoor wijzigingen plaatsvinden in de rest van de Veronica-programmering. Dit is de nieuwe programmering per 2 november:

  • 06:30 - 07:00 de warming-up met Rick Romijn, Niels van Baarlen en Florentien van der Meulen
  • 07:00 - 09:00 Veronica Inside met Wilfred Genee, Rick Romijn, Niels van Baarlen en Florentien van der Meulen
  • 09:00 - 10:00 Goud van Oud met Lindo Duvall
  • 10:00 - 13:00 Lindo Duvall
  • 13:00 - 16:00 Tim Klijn
  • 16:00 - 19:00 De Veronica Middagshow met Dennis Ruyer en Celine Huijsmans
  • 19:00 - 22:00 Martijn Muijs


Afbeelding: Dennis Ruyer en Celine Huijsmans (foto Radio Veronica / William Ruten / Remko Modderkolk)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.