Jump to content

Veronica-luisteraars naar digitale stembus


de redactie

1217 views

Het einde van het jaar is in zicht en daarmee komt ook de Top 1000 Allertijden op Radio Veronica steeds dichterbij. Op zondag 1 november openen de stembussen voor de lijst der lijsten en kunnen luisteraars weer stemmen op hun all time favourites. Met hun stem bepalen zij de 51e editie van de lijst, die bestaat uit de duizend beste hits ooit gemaakt. De start van de stemperiode wordt gevierd met een speciale uitzending van de bovenste honderd nummers uit de editie van vorig jaar, zondag vanaf 08.00 uur. Stemmen kan tot en met vrijdag 13 november via radioveronica.nl en de Veronica-app. De Top 1000 Allertijden 2020-editie is van maandag 16 november tot en met vrijdag 27 november te horen op Veronica.


Niels van Baarlen, station director Radio Veronica: “November staat op Radio Veronica in het teken van de beste hits ooit gemaakt. De Top 1000 Allertijden was de allereerste hitlijst van Nederland en gaat al ruim vijftig jaar mee. Geen editie is hetzelfde en dat maakt de lijst zo bijzonder. Zeker dit jaar, waarin muziek nog meer dan ooit verbindt en luisteraars nog meer behoefte hebben aan hun favoriete muziek. Onze luisteraars én de dj's kunnen niet wachten op de 2020-editie met duizend geweldige nummers die stuk voor stuk eeuwigheidswaarde hebben!”


Queen veroverde vorig jaar met ‘Bohemian Rhapsody’ voor de dertiende keer de nummer 1 positie in de Top 1000 Allertijden. Daarnaast stonden zij maar liefst 22 keer in de lijst. Of deze monsterhit ook dit jaar weer op nummer 1 staat, hangt af van de Veronica-luisteraars. De Top 1000 Allertijden is vanaf maandag 16 november 09.00 uur te horen.


Stemmen op de Top 1000 Allertijden kan van zondag 1 november 08:00 uur tot en met vrijdag 13 november 18:00 uur via radioveronica.nl en de app van Radio Veronica. De lijst der lijsten is van maandag 16 tot en met vrijdag 27 november iedere werkdag tussen 09:00 uur en 19:00 uur te horen. In het weekend en buiten de Top 1000 om staat de zender ook geheel in het teken van de lijst. 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.