Jump to content

Nieuwe Rowwen Hèze-single ‘Onderaan Beginne’ vrijdag op L1 Radio


de redactie

435 views

De nieuwe single van Rowwen Hèze hoor je voor het eerst op vrijdag 6 november de hele dag op L1 Radio. Dit als opmaat naar het Rowwen Hèze weekend op L1.


Het autobiografische ‘Onderaan Beginne’ gaat over een beginnend bandje en zijn weg naar het succes dat de bandleden nu hebben. Rowwen Hèze had het 35ste bestaansjaar groots willen vieren, maar ook hier gooide corona roet in het eten. Desondanks dook de band de studio in voor een nieuw album. ‘Onderaan Beginne’ loopt hier als single vast op vooruit.


Het slotconcert van de band zou dit weekend plaatsvinden in America. Vanwege corona gaat dat niet door, maar de band heeft in samenwerking met L1 een alternatief opgenomen. Vrijdagavond zie je het programma ‘Onderaan Beginne’op L1 TV. Zaterdag zendt de omroep het jubileumconcert van 10 jaar geleden uit en op L1 Radio hoor je in Plat-eweg zaterdagmiddag onder de noemer ‘Rowwen Hèze’s Favo’s’ de favoriete liedjes van de leden van de band.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


  • Blog reacties×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.